Propíchnuté ucho - třetí dírka. Co byste v tomto případě poradili?

bstark
6. bře 2022

Šla jsem s dcerou do studia kde propichují uši a nechala jsem ji udělat 3 dírku protože ji už dlouho chtěla,ale zdá se mi že to má hrozně blízko u sebe viz.foto je jí 14let.
Měla by náušnici vytáhnout a nechat zarůst??
Má to teprve 2 den. Děkuji za odpověď předem holky🙂

sirinfirst
6. bře 2022

Záleží na ní, jestli se jí to líbí.. Mně osobně ne

inssomnia
6. bře 2022

@bstark záleží na dceři. Mně se to líbí. Příště si nechte udělat značku, kde se bude píchat, to dělá snad každé piercingové studio, aby se shodli s klientem, co a kam chce...

pampeliska1313
6. bře 2022

Jako tři dírky se mi líbí, taky jsem nosila, teď už mám jen jednu na každým uchu.:D ale moc se mi nelíbí, jak je to daleko od sebe a ty dvě hned u sebe zase. Přišlo by mi logičtější tam teda udělat všude stejný mezery. Ale záleží na dceři, prinejhorsim nechat zarůst a jít pak někam jinam/píchnout doma, ale všechno sterilní atd atd, jestli se na to budete cítit.)

martiniquest
6. bře 2022

To snad zalezi na dceri, zda se ji to takto libi, ne? Pokud se ji to nelibi, tak to vytahnete a nechte zarust.
U sebe to ma hodne, ale mozna kdyby tam mela jen velmi subtilni malinke nausnice s kaminkem, mohlo by to byt vyrazne lepsi. Tyto tri nausnice se k sobe vubec nehodi a ty dve horni jsou podle me prilis masivni.

bara88
6. bře 2022

@bstark tak to snad záleží na ní jestli se jí to líbí ne?

zet83
7. bře 2022

Já mám osobní zkušenost 3 týdny starou. Nechala jsem si nově (už jsem měla, ale špatně píchnuté - s kamarádkou jsme si dělali sami někdy v 15 ☹ ale už byli zarostlé, přesto byli pořád vidět).. Mám teď nově nastřelené. Bylo mi uplně proti srsti, jak je v uchu mám. Po týdnu (dokonce více jak týden, byla jsem v pátek a šla následující pondělí) jsem si došla zpět do zlatnictví, s tím, že se mi to prostě nelíbí, že je to má chyba, když jsem si to odsouhlasila - dělají vždy tečku fixou, že bych to chtěla předělat. Takže jsme vytáhli tu "novou" a paní mi jí nastřelila do požadovaného místa. Naprosto v pohodě, chápala to. Takže určitě jsem nebyla ani první ani poslední. Teď jsem spokojená. Takže jde o to, jestli se to nelíbí i jí, tak ať vyndá, zatáhne se to během pár dní. Případně nechá střelit znova.

shak29
7. bře 2022

Nechte dat jeste jednu mezi prvni a druhou, a problém vyřešen 😁🙌

lachtanice86
7. bře 2022

@bstark no a jí se to líbí? Ona to nosí, ne ty

bstark
autor
7. bře 2022

@shak29 díky moc 😁

bstark
autor
7. bře 2022

@zet83 díky moc

bstark
autor
7. bře 2022

@sirinfirst děkuji za názor 😁

bstark
autor
7. bře 2022

@inssomnia díky 😄

bstark
autor
7. bře 2022

@pampeliska1313
@zet83 děkuji všem za názory