Registrace 70+. Poradíte, prosím?
Prosím o radu při postupu registrace na očkování pro mojí mamku...Mamce je 72 let, s internetem to neumí, budu jí registrovat přes mzcr.cz já. Co jsem tak koukala, chtějí tel. číslo, na který přijde kód...Nebo snad i dva. Musí být to tel. číslo její nebo může být moje, aby ty kódy chodily mě? Mamka by mi ten kód, který je potřeba k dalšímu kroku, neuměla přeposlat...Děkuji.
A nezkoušeli jste se zeptat u praktickýho, od března by měli očkovat už oni. v našem kraji už i očkují, příjde mi to jednodušší, zajít si jen k praktikovi, než řešit očkovací centrum.
@betelgeuzz očkování by proběhlo u praktika, myslím. Ale mě jde o tu registraci jako takovou. Nejjednodušší by bylo, kdyby registrace mohla proběhnout přímo u něj, ale to asi systém neumožňuje, že...?☹
@petradova já to pochopila tak, že i ta registrace proběhne přes praktika.
@betelgeuzz Teď mi mamča volala, že její praktik ani neočkuje ☹. No neva, pojede do očk.centra, mě šlo primárně o to, zda by byl problém při registraci uvést jiné číslo, než je pacientovo.
Co jsem registrovala sousedky obě jsou 80+ u obou jsem dávala svoje číslo a email a úplně v pohodě, v pondělí budu registrovat mamku a taky budu dávat svoje údaje.
@betelgeuzz vcera jsem mluvila s nasim praktikem a pokud to zvladem mame zajet nekam do spitalu ptz uz tedka vedi ze vakciny co jim slibili tak uz jich tolik ani nedostanou, takze to pry bude na dlouho..
Dekuji za zkušenosti s registraci🙂,v pondeli to udelam podle vas,holky🙂

@petradova kdyz se registrovala dedu 80+, tak jsem zadavala sve tel cislo i mail. Tak doufam ze to nezmenili, u babicky 70+ budu postupovat stejne