Ahoj holky,
Tak jsem se naštvala a udělala jsem pro nás diskuzy, kde si můžéme psát a domluvat se na naše sešlosti 😉 .
Kdo to tu nezná, tak dole se píšou odpovědi a kdo bude chtít vidět, kdo mu co odpověděl, nahoře v levo ve své liště je šipečka aktualizovat (nebo někdo tam má načíst novou stránku) a když na to kliknete, vždy se vám obdoví stránka 😵 ..na to příjdete časem 🙂
Doufám, že tu nebude mrtvo 😀 😉
hééj tak ten vatikánský chleba nemá přijít do styku s kovem a já michala lžící 😀...kurna, zase žádné štěstí nebude .-D
@sabkaaa četla jsem to na netu http://mj41.cz/wiki/Vatikánský_chleba_štěstí
Zítra bych měla rozdělit na 4 díly, takže se pomalu blížím do finále 🙂...jen na víkend jedeme na SK tak to budu muset vzít sebou 😀
@monako3 tak to ho asi už nebude mít nikdo 😀 😀 😀
@andrejka.. neboj bude...😀...jako já tomu stejně nevěřím, je to stejná řetězová věc jako e-maily 😀
@monako3 pravda...
@monako3
@andrejka.. ježíííííš vy dvě, nebudte trapky a pěkně se o ten chleby starejte. Malý má teplotu 38,9 ☹
@sabkaaa ano budeme se starat 🙂 , Jeva bobek ☹
@andrejka.. co luki, jak se má???
@sabkaaa má se fajn ..až na počasí furt tam prší 😀 a k večeru i mrzne 🙂 . Jinak dobrééé..
A kam půjdem teda zítra? do jojo? 🙂 třeba.....
@andrejka.. jdete si uzivat do jojo jo???? ☹ u nás horečka neustupuje, naopak ☹ hoří mu celá hlava 😔
@andrejka.. já asi do jojo nepůjdu. Ráno jdeme na plavčo pak k Verči a pak bych měla jít sehnat dárek na ty narozeniny, ale kde nevím 😒
@andrejka.. andrej, víš jak jsme na stodolní potkali tu Lukášovou bývalou, má jí Lukin na fb v přátelích???
@sabkaaa jo má ..já taky ..myslíš asi ten jeho status žeee ? málo jsem se smála...a nebo proč se ptáš? ...
@andrejka.. já jsem mu na ten status chtela neco napsat víš, ale pak říkám raděj ne když jí má v prátelich 😀 ale na nej ten status sedi nejvíc 🙂 🙂 🙂
@sabkaaa 🙂
Ahoj, co jste dnes dělaly? 🙂
@sabkaaa co mal už je ok?
Já přemýšlím co si vzít na sebe na tu oslavu a zjistila jsem, že nic moc společenského nemám ☹
@andrejka.. Jinak nafta do Brna nás bude stát víc, týpek co ji nám prodával už ted přestal prodávat. prý někoho u nich v práci chytli, tak má strach ☹
@monako3 není ok, teptola pořád stejná a neustujuje ☹ včera v tel, novinách nebo předevčírem bylo že obvinili v Ostravě 9 lidí za nelegální nákup nafty, tak bacha moni, ted si to budou hlídat...
@andrejka.. jak se jmenuje ta holky? chtěla bych na ní kuknout, stějně ten Lukin má štestí ýže potkal tebe než být s takovou cácorkou 😀 😀
@monako3 😝