icon

Tehotné v 17, ako ste to zvládali?

bielykonik11
20. led 2015

Ahoj žienky..Obraciam sa najmä na tie ktoré ste mali dieťatko/boli ste tehotné v 16 až 18 rokoch. Chcem sa vás opýtať ako ste to zvládali. (škola,financie,partner a pod.)

posibilities
21. led 2015

Netýká se mě to, ale myslím že nejvíc záleží na situaci v jaké se dotyčná nachází ;)

tarra27
21. led 2015

@bielykonik11 pokud je podpora v rodičích, tak se to zvládnout dá....a i bez rozvodu za pár let.... 😉

polaks
21. led 2015

No ja som to osobne nezažila,ale všetko záleží na tvojích príbuzných a hlavne partnerovi.Máme známeho,ktroý si nedal pozor,jeho priateľka mala vtedy 16 a on 26.Ešte k tomu bola ona dosť problémové dieťa,drogy a tak,jemu sa veľmi pracovať nechcelo,takže sme sa všetci báli ako to dopadne...keď porodila mala 17,tesne pred pôrodom si on vstúpil do svedomia a našiel skvelú prácu,dala som im takmer celú výbavičku,aby mali niečo na začiatok pre mimi.Presťahovali sa z ubytovne do jednoizbového bytu,rodičia im zo začiatku finančne pomáhali,no potom sa postavili na vlastné nohy a dnes sú to dvaja skvelí rodičia,majú trojročnéo chlapčeka,nedávno mali svadbu,ona bude tento rok maturovať,dokočila si školu diaľkovo...takže všetko sa dá,keď sa chce!!

agneszka
21. led 2015

Rodila sem v 16 a půl....syn i já sme to ve zdraví přežili ale neříkám,že to bylo vždy jednoduché...prvních 9 let nic moc ,pak sme potkali mého muže a to už byla brnkačka 😀 😀 😀