icon

Tipy na hezké gesto pro manžela za péči

magdaveselkova
16. led 2024

Ahoj ženy,
Manžel se o nás poslední době fakt neskutečně stará snad 300%. Jsem po druhém porodu takže doma hodně pomáhá, do toho práce, plánuje dovolené..m vše táhne sám. Stará se o starší dceru.. no prostě je úžasný. Jenže ten čas co tráví s náma ho připravil trochu o jeho čas (rád chodil s kámošem na pivko pá-so večer, každý týden...) Teď jde jednou ta 14 dní a ani to ne. Tvrdí že mu to nevadí ale mě to trochu mrzí. Jenže nutit ho k tomu nebudu že 😂🙏. Chtěla bych mu udělat něčím radost... Nějaký dárek/gesto za to jak funguje. Aby jsme mu dali najevo že mu moc děkujeme 😍. Nedělala některá z vás něco?? Minulý rok k narozeninám jsem.mu.udelala fotoknihu a obulel to 😂a to je docela drsňák.

reeeza
16. led 2024

Hele a máte nějaké hlídání nebo možnost pohlídat starší dítko?
Co domluvit jeden večer v týdnu pravidelně hlídání staršího dítka nebo třeba menší výpomoc s domácností, aby si mohl zajít na to pívo a dobít baterky? Může být někdo z rodiny nebo třeba jukni na hlídačky;) To mě tak intuitivně napadá..

kelerub
16. led 2024

@magdaveselkova můj chlap je taky takový božan. Pomáhá jak jenom může. Žádný velký dárek jsem mu nekoupila, ale občas narazím na něco, co má rád. A občas mu to koupím a on má radost. Tak vždycky nezapomenu zmínit, že děkuju za to, jak mi pomáhá. A jsou to maličkosti. Jednou to je pivko z oblíbeného minipivovaru, jindy oblíbená bonboška. Občas ho při návratu z práce překvapím jeho oblíbenými bramboráky. Já je nenávidím, takže to má tuplovanou radost 😂 Někdy ho prostě jen pevně obejmu a poděkuju. Nedělám to pořád, ať má to slovo děkuju váhu. Ale takové maličkosti mají větší hodnotu než velké dary.

ajja87
16. led 2024

Ja nejsem člověk moc na slova, myslím, tím že nedokážu moc říct věci do očí (bohužel), takže se snažím aspoň pismem.Ode me po prvním porodu(protože taky jel na 💯% a víc) dostal ,,pouze,, hrnek na kávu s napisem ,,nejlepší táta pod sluncem,,...od ,,dcery,,(jelikož je kutil) pak k napozeninam kladivo s nápisem,, děkuji ti tati, že stavíš můj svět,,...tal co třeba nechát udělat něco takového... viděla jsem i různé,,obrazy,, s napisy poděkování tatínkovi....ale můj chlap by to neocenil, protože by to byla pouze věc na kterou se práší,i přestože by ho potěšilo to co je tam napsané....

nnnadja
16. led 2024

Myslim,ze asi zalezi na chlapovi. Muj by byl rad jen za jidlo,doma uvarene. A kdybych mu koupila zasobu chipsu na rok🙂

lovemusicsun
16. led 2024

U nás taky manžel jel na 300% v posledních dvou měsících. Byla jsem hodně nemocná, tak na něj všechno padlo a fakt byl úžasný a vše se díky němu nerozsypalo. Tak jsem teď vzala děti a na týden jsme odjeli pryč. Zůstal doma sám, sice chodí do práce, ale mimo ni si užívá volna a klidu. Říkal, že je to pro něj největší odměna.