icon

Tipy pro využití mateřského mléka z mrazáku

23. srp 2022

Dáte mi prosím tipy jak jste využily mm z mrazáku?
Napadlo mě i mm darovat ale banku mléka mám mimo dojezd. Existuje nějaké fórum, skupina na fb, kde nich mohla nabídnout mm maminkám? Díky za rady ❤️

gbp
23. srp 2022

do kase, do prikrmu, na plet, na vyrazky

elesse
23. srp 2022

Dala bych do kaše nebo příkrmu, víc bych neřešila. Myslím, že zájemců o darování mnoho nebude... a jestli ho máš moc, tak prostě neodstříkávej

mdch91
23. srp 2022

@elesse to je rada nad zlato, fakt... Vis, ze se to dela treba i jako prevence zanetu, jo?
Svou poporodni zasobu jsem darovala kamaradce, mela jsem v mrazaku par sklenicek, ktere bych jinak rozmrazila a pridala do vanicky pri koupani. Dalsi odsate mleko jsem uz rovnou vylivala

elesse
23. srp 2022

@mdch91 jo, vim. Proto jsem taky napsala, kam bych to mliko dala. A jako prevence zanetu se odstrikava do ulevy, tak mi rekni, kolik tech sklenicek tak asi bylo…

majena39
23. srp 2022

Já osobně bych si to z bazaru na fb nevzala. Jedině z mléčné banky. Oni to mléko trošku upravují ještě. Rozhodně bych svému dítěti nedala cízi nezkontrolovane mléko jen tak 🙂 to dám radši sunar.

dvorakk5
23. srp 2022

Na FB je skupina Daruji/poptávám mateřské mléko ČR a SR 😉

mdch91
23. srp 2022

@elesse nejsem odbornik na prumernou laktaci, ale tusim, ze to u kazdeho bude jinak. Pro me je problem prvnich nekolik tydnu i mesicu i to, ze dite vecer souvisle spi delsi dobu nez pres den. Tech sklenicek by tedy bylo dost