Vánoční dárky pro kluka 2,5 roku - tipy

leninka800
6. lis 2021

Ahoj holky.
Co dostanou vaši drobečci k Vánocům?
🎄🎄🎄🎁🎁🎁

lufak
6. lis 2021

@leninka800 igracek hasicsky set, ledo duplo raketoplan, schleich dinosaura, dvoj auto tlapkova patrola🙂

mamikry
6. lis 2021

@leninka800 V tomhle.veku u nas frcelo Duplo, drevena vlackodraha a kuchynka.

anettkah
6. lis 2021

Syn je podobne stary, dostane hru rybolov, veterinarni kufrik, auto bruder, schleich, knizky, zasterku, vysavac, medvidka cubby..

krisstina93
6. lis 2021

Igracky, lego Duplo, knížky k Albi tužce, nové boby, postel, povlečení a něco na sebe.

pipi_puncocha
6. lis 2021

Albi tužka s knížkama, kuchyňka, elektrický vláček na USB nabíjení (koleje atd. už máme z IKEA) a pak nějaké praktické věci: sedačka na kolo, sonický kartáček, sluneční brýle (z těch bude mít radost, pořád si zkouší naše). A pak menší věci typu nálepkový sešit, dřevěné puzzle, nějaký bagr od Leny, to nemůže chybět.

neomenia
6. lis 2021

Od nas asi 3 větší auta ( s nimi si hraje 99% času) a nějaké puzzle pro nejmenší, 1 knížku a konec. Teta dá Albi tužku společně i segre. Od prarodičů nevím, asi taky auto. My jsme celkem minimalisti.

ondul
6. lis 2021

Nasemu klukovi bude 23 mesicu a dostane stavebnici hradu, bob, kalendar s parnimi vlaky a voskovky do vany. Od jedny babicky vlackodrahu a od druhe asi tatrovku bagr.

bublinkakocicka
6. lis 2021

Nas maly ma 5 a dostane auta omalovanky sesity k delani ruznych ukolu autodrahu drevenou obleceni gumova zviratka kuchynku olus prislusenstvi bloky na malovani tuzky fixy hodinky boty ruzne hry a penizky do kasicky.od babicek penize auta obleceni hracky.mame vzdy bohateho jeziska.

iris92
6. lis 2021

Kuchynku, knizky, doktorsky kufrik, nocni svetylko, magnetickou stavebnici, auticko s krtkem, zupan, zviratko schleich.

radkazenklava
7. lis 2021

@leninka800 Syn 2r (má rád auta, dřevěné kostky, a pohyb) dostane: pikleruv triangl se skluzavkou, zvukostrom, drevene balanční kameny, dřevěnou duhu s nájezdem pro auta od Targe, puzzle silnici, kamion s auticky, play doh bagry, Albi tužku a knihy, knihu se světelky, knihu o bagrech , dále knížky P. Horáčka, první spol. hry od djeco.

normalnimatka
7. lis 2021

auta od leny nebo od efko (igráček) - obojí je made in čr, kuchyňka,, šroubovací hračka, aku šroubovák/vrtačka, geomag nebo stavebnice typu transformers, vodové omalovánky (vodou se pomaluje plocha, která se sama vybarví, opakovaně), plastelína, prstové barvy, razítka...pro vyšší věk je spousta bezva českejch stavebnic

leninka800
autor
8. lis 2021

Holky diky za tipy 🙂 Na vsechno mrknu. My jsme ostudy a jeste nemame ani vlackodrahu. Venku ma hracek dost a stejne lita s tatinkem a vrtackou 🙂 Tak clovek fak nevi co mu koupit. Chce porad pracovat 😀 A Albi knizku mi vymluvila kamaradka, ze tu tuzku malej znici. Ze je jeste malej tak fakt nevim :/

leninka800
autor
8. lis 2021

Jeste jsem holky videla hru, kde jsou krtci a sviti jim nosy. A komu se rozsviti toho musis prastit kladivkem 😀 Ma to i pocitadlo a pocita to body 😀

jeyre
8. lis 2021

@leninka800 Náš brouk je schopnej zničit úplně cokoliv, ale tužka se pořád drží v pohodě, moc bych se toho nebála. Jen teda u nás moc nezaujala, teď ve třech letech si občas pouští písničky ze Zpívanek.

andelka
8. lis 2021

@leninka800 můj je též takový technik. Na 2 narozeniny dostal Albi tužku,ale nezaujala, tak čekáme,až povyroste. Nebaví ho ještě moc knížky, ani kreslení. Ale baví ho samolepky. Tak jsem objednala tady www.hravameli.cz, a malování vodou. A občas Duplo. Vláčkodráhu máme,ale koleje ho ještě nebaví,jen posílání mašinky na baterky. Ideálně pod gauč. Miluje míče. Teď dostal k svátku obchod,to ho baví. A kuchyňka,tu už má.

normalnimatka
8. lis 2021

@leninka800 tužku nezničí vydržří to nějakej pád a tak, spíš pozor na hození do vody, nočníku, záchodu apod. to je koncová:D
dyž ji pořídíte až za rok, tak to je ale vp ohodě. a druhý dítě si s tím vmyhraje od mala, když pak pořídíte nějaký zpívánky apod;)

ondul
8. lis 2021

Myslím, že na Albi tužku platí doživotní záruka. Přijdeš na prodejnu a vyměněj za novou.
Ty jo, já sem neměla na tohle forum vůbec koukat. Jako věděla jsem, že kupujeme málo dárků oproti jinejm, ale že až takhle moc málo, to sem netušila. Fakt se cejtim ultra blbě. Riziko maminkovskjech webů holt :D