Pořád dokola slyším,že dnešní maminky sou "moc mladé" nebo naopak "moc staré"... tak by mě zajímalo jak to ve skutečnosti je?
Ja stiham prve babo v 24 a vobec si nepripadam ako mlada maminka, myslim si, ze to uz je tak akurad vek, kedze by som este jedno alebo dve deticky chcela a ak este chcem stihnut karieru... treba asi zacat cim skor 😀
Mne sa Jarko narodil, keď som mala 20 a Chiarka keď som mala 24 a pol, takže 25-ku som oslávila s dvomi deťmi 😀 😀
ja som mala martinka v 22 a lucku v 27 a kedže už zo zdrav.dôvodov nemôžem mať dalšie dieta tak mi je to aj celkom luto že to už mám za sebou 😒
ahojky...poslední jsem měla v 31 letech a pokud zdraví dovolí, tak by jsme chtěli ještě jedno asi tak za tři roky 😅
ja cakam svoje prve babeno v 22. a stale to stiham, aj ked budem nahodou prenasat. narodeniny az v januari a len tak mimochodom, manzel ma 26. ale to sa tu neriesi... 😉
Otěhotněla jsem v 21 letech a rodit budu ve 22 🙂
Mimi je plánované, s manželem jsem už čtyři roky 🙂
já první v 24, a druhé když to dobře dopadne v 28 😅
Prvé dieťa v mojom 23. roku, druhé čakáme mojom v 27. roku. Manželia sme 5 rokov 🙂
otehotnela som v 28 a rodit budem uz ako 29 rocna 🙂
takže...1. dieťa-18 r., 2. dieťa-32r 😀 xixixi, takže aj mladá aj stará 😀
zuzu a co si robila medzitym? 😀
jooj 😅 ...no predsa sme pracovali 😀 a vychovávali syna... 😀 😀 😀
ja mam 20, no a dalsie dietatko zatial vobec neplanujem, najskor tak za 10 rokov, ale boh vie, co bude... 😀
ja mam 23 a ditatko tiez planujeme tak ale maximalne za 10rokov... 😉 mame to stastie, vsak tinni? 😉
nic v zlom... 🙂
ja som rodila v 26,druhe planujem akurat planujeme,dufam ze to vyjde
první těhotenství v 25 a teď mi bude v únoru 29 a doufám že tou dobou už budu někde v půlce těhu.
ja som prve babatko cakala v 19 zial nevyslo to a teraz mam 15 mesacne babo s ktorym som otehotnela v 20 rokoch a nikdy podotykam nikdy som nelutovala a ani nebudem...dalsie babetko planujem tak za 5 rokou aby som si uzila aj moju dcerku a potom mala viac casu venovat sa druhemu..VEK ZENY NIEJE DOLEZITY...je to iba jedne baba povedala....
No ja som mala 25, s manželom som od 18 a malý sa narodil po 3 rokoch manželstva. A tiež sestričky neverili koľko mám rokov a jedna pani u kaderníčky kázala synovi, nech pustí dievčatko sadnúť/dievčatko s bruchom - bola som v 8. mes 😀/, neviem, či bola slepá 😠
Druhé zatiaľ neplánujem, tiež si chcem toto najprv užiť a vlastne, druhé mi ani nemá kto spraviť 😀 , manželovi sa nechce 😲
ahojte prve dieta som mala 24 rocna, druhe 26, a teraz mam 29 pomaly 30 budeme mat tretie. a to sa ma kazdy pyta" cakate prve?"
otehotnela v 18, porodila v 19 a teraz mam 21 😉
ahojcek,rodila som 22 rocna a dalsie by som chcela o nejaky ten rocik 🙂
Ahojky je mi 27 čekám naše první mimi, manžel má 29, děti bych chtěla více a všechny po 4 letech. 😀 Jestli příroda dovolí. kolikrát mi manžel řekne, že byl vůl když jsme děti neměli dříve, já chtěla jenže on se nechtěl ženit, a jelikož je věřící, mají být první manželé a pak prcci, takže jsme se po 8 letech známosti vzali a rok na to čekáme.
prvé som mala v 30 a druhé v 32 😉 . a myslím,, že som "moc mladá" 😀
prvni syn se mi narodil v 27mi letech
prva dcerka v 26-tke a druha tesne pred 32 😉
Muj syn v 29-ti letech..takze jsem to jeste jeden mesic pred 30-ti stihla 😉
ahojte,
my sme s manzelom 7 rokov spolu, minuly rok sme sa v oktobri zobrali a teraz mame dvojmesacne babetko 🙂 , ja mam 27
ahojky, my jsme se s manželem letos vzali po 8 letech chození a rodit budu ve cca ve 24,5 letech 😀 . mimi je plánované
ja Lauriku v 27r,dalsie neplanujeme/ale ako hovoria"clovek mieni,panboh meni"/ktovie?