Vyšetrenie na gynekológii - čo je normálne a čo obťažovanie?
Ahojte, zajtra mam ist na gyndu, dnes som hovorila mojmu muzovi, co tam moj gynekolog robi a on si mysli, ze nie je normalny...
Mne sa zdal na zac. ok.Potom som ho doporucila kolegyni a ona mi povedala, ze ju pri vysetreni hladkal po stehne, chvalil, ze aka je pekna, ze jej priatel ma z nej urcite radost 😎
Mna v tehu zase hladkal po bruchu, ze ake mam pekne brusko, bez strii, ze sa dobre natieram...
A este par veci-to mi je uz trapne tu pisat...Co si o tom myslite? Mate podobne skusenosti?
jednoznacne vymenit lekara....je to zvrhlik a bolo by mi to velmi neprijemne...tebe to nebolo?
nitka: mne sa to zdalo este tak na hranici...po tych vsetkych vysetreniach v tehu som si asi zvykla...
ahojte..ja mam gynekologa a som s nim spokojna... 😉
ale podla toho co pises susik...by som urcite vymenila lekara,nezda sa mi to normalne 😠
ja mam lekara a je uplne v pohode-profesional.Vsetko vysvetli a vyjadruje sa odborne,ziadne blbe narazky ani nic podobne.
Aj ja by som ti radila zmenit lekara
Mne chlap nevadi, mam muza gynekologa, ale Susik, tvoj mi celkom vporiadku nepripada. 😖
guzc) ja zas iba chlapov...zdali sa mi vzdy "neznejsi" a jemnejsi. Zeny so mnou vzdy narabali ako na jatkach.
no ale hladkanie po stehne urcite nie...zmenit lekara ak ti to je neprijemne.
to je teda drsný, taky mi to normální nepřijde 😖 ....ještě možná to bříško bez strií....ale i tak je to divný 😕
neviete, kde sa da prip. informovat na nej. vysetr.? Fakt sa mi zdalo, ze nieco robi pere vlastne potesenie 😝
ja mam doktora,,,,ja neviem mne zase bolo diven,,,ked som isla v porodnici k zene,,, 😅 ...susik...ale taketo veci by si urcite dovolit nemal..... 😒
Já mám mladého pěkného doktora a po stehně mě teda opravdu nehladí, je to profesionál každým coulem, takže bych prchala být tebou jak zajíc. Já jsem taky nebyla spokojená(z jiného důvodu), měla jsem doktorku, teď mám chlapa a maximální spokojenost.
susik) a to si ani neviem predstavit, co ine este mohol rovit, co ti je trapne pisat 😨 😨
Hm, mať takéhoto gynekológa, tak určite hodím spiatočku. Absolútne neprofesionálne vystupovanie, neviem si predstaviť, že by ma nejaký cudzí chlap hladkal po stehnách a mal pritom blbé narážky... to je jasné sexuálne obťažovanie.
susik - já bych ho vyměnila....pokud dělá něco co ti je podezřelý, tak bych šla 😒
individualne som myslela lekara ci lekarku zalezi aj na tom aky ten clovek je no nie? ja mam perfektnu lekarku a nemenila by som
myslite, ze to mam nahlasit na nej. lekarskej komore?al. radsej len ist prec?
Mám také gynekoložku, ale v nemocnici, když jsem ležela na ženském oddělení se střídali muži gynekologové. Většinou mladí, vtipní a příjemní, ale takové "sladké" řeči ani žádné hlazení naštěstí nebylo 😕 Divim se, když se doktor tak chová, copak těch ženských za celý den nemá dost?? 😀
Susik,ja by som to asi aj nahlasila...ak su tam aj ine veci,ktore sa ti zdaju divne.Ved on normalne zneuziva doveru pacientiek! 😠
susik - šla bych pryč a zkusila se pozeptat třeba trošku ostatních pacientek....a kdyby to potvrdilo víc lidí, tak bych ho práskla
vymenit dokiho jednoznacne, inak ja som pocas tehu chodila ku gynekologicke a velmi sa ma dotklo ze mi povedala ze ake mam rozpraskane brucho-strie, ja som jej odpovedala ze mne to nevadi. Tak sa zacala vykrucovat ze su kremy na to a tak...myslim ze by take nieco lekar nemal hovorit alebo hladkat este k tomu ked je zena na koze...
je to hrozne a kolko je este takych doktorov,a to co povedala tebe briluxina je tiez blbe ved ked ich ta robota nebavi nech idu robit nieco ine no nie?
Susik-radsej nie,vies mohol by ta za to aj dat na sud 😠 ,ale ak sa najde viacero pacientiek,kt. obtazoval,mozne to potom posunut lek. komore
susik,to jednoznačne normálne nie je 😠 ...ber nohy na plecia 😕
ja mám gynekológa perfektného,no si neviem predstaviť,že by ma hladkal 😕 😕 😕 ....zo začiatku som chodila k žene-gyndule,ale ako tu bolo spomínané,bola najnecitlivejšia z gyndošov(keď to na rýchlo zrátam,so mnou do činenia mali 5chlapi+táto jedna žena).Tá,keď mi robila cytológiu,mne bolo tááák zle,aj to riadne bolelo..A pri tomto "mojom terajšom"som skoro nič necítila 😉
susik,napiš aj zbytok,ale už len to,že o tom nechceš písať znamená,že to normálne NIE JE 😠 ..fuj,taký....... 😠 😠 😠
susik, ja by som skusila, mozno sa tu ozve viac bab, ktore s nim maju taku istu skusenost ako ty. toto by si gynekolog nemal dovolovat 😠
bambi. presne tak napr, na plasticku chirurgiu, ked ju uz len to strie tak zaujalo...

susik77 ja mám gynekologičku, neviem či by som sa odvážila k chlapovi. Ale to čo píšeš asi normálne nieje 😒