Zamkla vám máma pokoj a říká, že je uklizeno?
Stalo sa niekomu že mama pred vami zamkla izbu? Lebo vraj je tam upratane preto izbu zamkla 😒 pritom som vzdy po sebe upratala ked som tam sla. Mne sa to zda detinské aby niekto zamykal izbu len preto že tam chce mat poriadok tam izbu zamkla ze čo keď niekto pride tak kde ich posadí 😒🤦.
@te_reza mam 19 chodím na strednú školu posledný rok ...
Zni to spise jako vymluva. Pokud je to opravdovy duvod, tak je to prinejmensim zvlastni.
Jsem teď viděla na YouTube ten slovenský pořad Extrémné rodiny... 😂😂😂 Nebyli jste na castingu?
Známá zakazuje dětem chodit do obýváku, protože přeci mají pokojíček. Ano zakazuje. Nesmí tam chodit. A to je holkám 15. I takové lidi jsou. Není tvoje maminka vyloženě vysazená na úklid? Zase taky podle každého je bordel něco jiného. Někomu může vadit jen oblečení přes židli a už řve, že to je bordel. Někdo překročí hromadu hadrů a tvrdí, že má uklizeno 😁
@meronym
@aselluska
@tinaprofi neboli tam žiadne veci na gauči. Vysadena na poriadok nie je. Ako dieťa si nepamätám že by mama niekedy upratovala napr každu sobotu. Samozrejme upratujem aj ja. Vysadena na poriadok asi ani nie jr keďže napr v izbe sú papiere na stole ona otvorí šuflík a zhrabne ich tam. Otec chodí na "kontrolu" niekedy otvorí šuflík a povie že je tam nahadzane tak mama povie že "tak sa u nás upratuje" pritom ona to tam zametie. Ja nemám šancu odsledovať každý šuflík keďže chodím do školy a niektoré neotváram často keďže zošity atď mám inde
@tinaprofi nie neboli sme 😀😀
Třeba tam schovává něco, co nechce abys viděla 🤔
Zamkla si svoji loznici nebo ktery pokoj?
Je to zvlastni, kdyz vezmu kolik ti je..... Mam deti 4,5 a 2,5 roku, nesmi chodit do loznice beze me, ale nezamykam to, vi, ze tam nesmi tak tam nechodi. Takze mi prijde divne, ze zamyka pred vlastne dispelou osobou, zvlast, kdyby to byla loznice, co bys tam delala ze.... Pokud je to obyvak, tak by me to prislo az uhozene. Ale lidi jsou ruzni, casem se i muzou zmenit nebo se neco zmenit... Treba tatka nebyl na uklid, ale sve veci mel vzdy uklizene a posledni rok, dva v nich ma binec a sam nevi, kde co dal.... Mamka me zas prijde, ze zacala s uklidem trochu prehanet a vadi ji kde co a to i u me doma..... Ono, muze pred tebou neco schovavat, muze to byt v hlave a taky to muze byt jen nejaka zmena casem jako u mych rodicu.... Jestli ti to moc vadi nebo neco, tak si s ni o tom promluv
@zrzeckas ono to zamkla lebo tam upratovala a co ked niekto pride. Furt pocuvam odkedy som dieťa bola že je neporiadok pritom uprace sa to. Ako na druhej strane mi to pride smiešne v zmysle že aspoň menej upratovania 😀 ako deti sme tam nechodili

A tobě je kolik?🤔