icon

Žárlivost na partnera z minulosti. Je podobný pocit normální?

2. říj 2022

Ahoj, zajímá mě, jestli jste některá zažila něco podobného.
Před osmi lety jsem se rozhodovala mezi dvěma muži. Ačkoliv mě srdce táhlo maličko více k druhému, vybrala jsem si prvního (mého manžela) jelikož byl rozumný, déle jsme se znalli, vždycky jsem hledala věrného a hodného chlapa, což můj muž zpočátku splňoval. S manželem máme dvě děti, byla jsem moc šťastná, řekla bych, že i manžel. Bohužel manželství nevyšlo, manžel od nás před půl rokem odešel kvůli jiné ženy. Byl to docela šok. Každopádně vztahu se svým manželem nelituji, bylo to krásných 7,5 roku a samozřejmě mě mrzí, že se zamiloval a odešel. Minulý týden jsem však viděla společnou fotografii toho druhého muže se svou partnerkou (dlooouho nikoho neměl) a musím se přiznat, že mi to bylo líto a asi jsem i žárlila. Ačkoliv celých 8 let nejsme v kontaktu, sem tam jsme si napsali na Vánoce, narozeniny..., vždycky jsem k němu něco cítila. Nemyslím tím lásku, manžela jsem moc milovala a nikdy bych ho neopustila. Spíš takovou nějakou chemii, možná něco neuzavřeného. Je to vůbec možné? Zažila jste některá něco podobného?

dianemash
2. říj 2022

No jéje 👌🤣 a to jsem ve vztahu fakt šťastná, spokojená,stále zamilovaná, ale občas mě něco takovýho taky přepadne u více takových "nenaplněných lásek" z dřívějška 😁

vh1610
2. říj 2022

Taky dobre znam...a jak to dokaze byt silny...asi prave proto, ze je to v te "vysnene" nenaplnene rovine... 🙂 Ono by realita mozna byla vselijaka... A nebo taky ne a vazne byste se k sobe hodili 🤷🏻

escapelle
2. říj 2022

No jasně. Ne že bych zarlila,to je mi jedno, sama mám fungujici vztah Tak mu nemám co závidět,ale chemie je tam pořád a stačí aby mi napsal.vim,ze kdybych se s ním sešla,a nedejbože si dala víno,že to nedopadne dobře. I když manžela miluju a dotyčný v sexu nebyl a nebyl by lepší než muž.ale ta chemie tam prostě je.nez jsme si začali s manželem,měla jsem je "rozdělane" oba.dotycneho po 15letech. Vyhrál manžel,od té doby mě na kafe,samozřejmě jen na kafe jednou za čas tahá...no neexistuje.dokud jsem šťastně vdaná tak ne😂😂

autor
2. říj 2022

Tak to jsem ráda, že nejsem jediná. Já jsem právě překvapená, že i po letech na něj občas myslím. Respektive jsem v údivu, že zrovna na něj. Nápadníků jsem měla více. 😀 Ale k němu to je takové jiné,no.

drep
2. říj 2022

Já si psala teď asi po deseti letech s mnou platonickou láskou. Rozvádí se, já bych ho vlastně reálně vůbec nechtěla, vlastně ani nevím jak tedm vypadá, nejspíš je obézní, protože k tomu sklony měl a je děsně pracovně vytíženej, ale samotnou mě překvapilo, jak se mi zrychlil pulz, když mi napsal, že se rozvádí. Přesto že svého muže miluju a jsem ve šťastném vztahu.

inah91
2. říj 2022

Jeee no jasne, mám jednoho ex, kterého jsem milovala jako nikoho až dosud a ten mi nedal spát roky… dodnes když ho vidím tak tam “něco” je…. Akorát u mě je ještě “bonus”, tam kde teď bydlím máme souseda a přísahám, naprostá kopie toho mého ex, takže mám to “něco” před očima téměř denně a to teda je 😂👌🤦‍♀️

jerrabina
1. lis 2023

Já měla to štěstí, že podobný chlap u mě, se kterým jsem v kontaktu trochu byla, udělal něco co u mě tohle dost zrušilo a už bych ho nechtěla. Ale do té doby to bylo náročné ustát. I tím, že přátelství (trvající dlouho) jsem chtěla udržet.

skororozvedena
4. lis 2023

Já jsem zažila velkou přitažlivost s jedním člověkem. Známe se snad 15 let, oba jsme byli dlouhodobě zadani, v manželství. Nějakou dobu jsme se neviděli, a pak jsme se potkali ve chvíli, kdy jsme byli oba "volní". Šli jsme do toho. A už vím, že přes velmi silnou přitažlivost a společně koníčky i humor prostě nejsme partnersky kompatibilní. Ale jsem ráda že jsem to zkusila a teď máme jasno!

swan42
5. lis 2023

Jasne. I po 10 letech, kdyz ho vidim... 🙈
Nekdy si rikam, ze je to urcite proto, ze nikdy nic nebylo. Takovy nenaplneny, neuzavreny...
No, moje chyba, vybrala jsem si manzela. Ale mohla jsem s tim vyberem jeste trochu pockat sakra 🤣