Dřevěná jídelní židlička pro děti. Seedes, Jitro nebo Zopa?
Krásný den,
Vybíráme pro dcerku jídelní židličku. Chtěla bych rostoucí dřevěnou. Rozhodujeme se mezi Seedes, Jitro/Jitro plus a Zopa ClipClap. Máte někdo na některou z těchto tří recenzi prosím? Případně doporučite jinou dřevěnou židličku jen ne prosím Kinderkraft, Cybex či Stokke. Děkuji
@martulka88 přijde mi zbytečně předražená, proto ne. Nevidím na nic lepšího než co mají jiné, takže nevidím důvod proč platit víc. Ty 3 co píšu mají všechny taky vysokou nosnost okolo 100kg.
Mámě dvě Jitro a jednu Stokke. Tu jsem pořídila, protože se mi líbilo to lehátko na mimina (povedlo se mi najít na bazaru novou za pěknou cenu). A přijdou mi zcela srovnatelné. Stokke má tlustší desky a tlustší ty tyče, které drží židli pohromadě. Ale je to úplně jedno. Židle jako židle.
@linusha mame hauck alfa 2x a jednou Jitro. Obe maji vysokou nosnost, Jitro mi prijde o neco elegantnejsi, ale ty Hauck jsou mnohem bytelnejsi. Jitro jsem oddelala hned pri montazi, kdy se tam zacal prltacet nejaky zavit (nejsem zadny rambo, mozna jsme meli vadny kus, ale v navodu bylo specialni upozorneni, ze na to nema jit clovek "nadmernou silou," takze asi asi nejsem prvni komu se to stalo, ale ani varovani me nezachranilo.) Takze druha a treti zidle uz sly od hauck, tak je zas uplne pitomy navod na montaz, sama o sobe neni slozita, ale ten kdo to kreslil, predpokladal asi nulovou gravitaci, ale to clovek prekona jednou a dobry. Co je blby, tak proti Jitru je nejnizsi poloha operky nohou u hauck alfa neprosto nesmyslne vysoko.
@linusha my jako jidelni zidlicku meli takovou jako na obrazku. A pak jsem detem kupovala Jitro, do pokojicku k psacim stolum. Zidle to jsou nerozbitne, fungujici, i jako schudky pro mne. Detem vydrzely od 4 do 10 a do 13 let , pak uz je nechtely, tak jsem je poslala dal a urcite jeste slouzi.

@linusha Sice píšeš, že ne, ale za nás top stokke. Syn ji měl s pultíkem + kšíry a teď už i jen klasickou. Není vratká, má vysokou nosnost - na to bych se taky ohlížela. Za nás tedy top a asi bych nešla už do jiné.