Elektrická odsávačka. Doporučíte, prosím?
Holky, nejaka elektricka odsavacka, co vazne funguje? Nemuzu v noci zapinat vysavač, kvuli starsimu synovi
Zkus se podívat i ve starších diskuzích, co doporučují. S tímto osobně zkušenost nemám 🙊
Bohuzel zadna rucni neudela to co ta na vysavac…. Osobni zkusenost… take mam dve starsi deti s spi jako dudci, odsaju nos nejmladsimu a spi se dal
Já bohužel zůstala také u ruční… syn měl hrozný hysterie u vysavače a já se na to prostě nemohla dívat. Teď už je starší a nosík nastavuje sám.
Používala jsem velkou injekční stříkačku (50ml). Chce to trochu cviku, ale mělo to stejný efekt jako vysavač a nedělalo to hluk. Až se druhá dcera narodi, budu to dělat pry jeji ryme stejně. Když bych furt vytahovala vysavač, tak kockam praskne žilka 😆
Ta na vysavač se dá tahat v nejhorším i pusou, když není vysavač. Ty elektrické nemají žádný tah.

Ahoj..s el.odsavackou nemám zkušenosti, právě jsem nevěřila tomu, že když to koupím, že to bude mít dostatečný tah. Mě vždycky dobře fungovaly ty ruční balonkové, zmáčkla jsem a pak odsála, sice to bylo na víckrát, ale odsála jsem hlen pěkně, opláchla a hotovo.