icon

Elektrická odsávačka. Doporučíte, prosím?

monikos
18. únor 2025

Holky, nejaka elektricka odsavacka, co vazne funguje? Nemuzu v noci zapinat vysavač, kvuli starsimu synovi

fioreta
18. únor 2025

Ahoj..s el.odsavackou nemám zkušenosti, právě jsem nevěřila tomu, že když to koupím, že to bude mít dostatečný tah. Mě vždycky dobře fungovaly ty ruční balonkové, zmáčkla jsem a pak odsála, sice to bylo na víckrát, ale odsála jsem hlen pěkně, opláchla a hotovo.

osaka_9
18. únor 2025

Zkus se podívat i ve starších diskuzích, co doporučují. S tímto osobně zkušenost nemám 🙊

martina1317
18. únor 2025

Bohuzel zadna rucni neudela to co ta na vysavac…. Osobni zkusenost… take mam dve starsi deti s spi jako dudci, odsaju nos nejmladsimu a spi se dal

terel
18. únor 2025

Já bohužel zůstala také u ruční… syn měl hrozný hysterie u vysavače a já se na to prostě nemohla dívat. Teď už je starší a nosík nastavuje sám.

cherie24
18. únor 2025

@monikos já si koupila klasickou odsávačku na tahání pusou. Mladší si vysavačem nos vysát nenechá. Huláká takovým způsobem, že po odsátí jí toho nateče do nosu ještě víc. A v noci to nikoho nevzbudí. 🙂

felis
18. únor 2025

Používala jsem velkou injekční stříkačku (50ml). Chce to trochu cviku, ale mělo to stejný efekt jako vysavač a nedělalo to hluk. Až se druhá dcera narodi, budu to dělat pry jeji ryme stejně. Když bych furt vytahovala vysavač, tak kockam praskne žilka 😆

krisstina93
18. únor 2025

Ta na vysavač se dá tahat v nejhorším i pusou, když není vysavač. Ty elektrické nemají žádný tah.

karolinapete
Odpověď byla odstraněná