icon

Jak vybrat kvalitní oblečení na hřiště pro holčičku?

16. led 2026

Ahoj holky dlouho si mámu hlavu jak vybavit kvalitně naší pomalu chodící holčičku na jaro, podzim, hřiště. Hledám softshell kombinézu a kuklu, zdálo se mi to jako nejlepší, našla jsem snad jen dobrou značku ESITO, máte nějaké typy? Kde jste kupovaly?

alice180
16. led 2026

@anonym_autor já teda nevim kolik jí je, ale tak možná i do budoucna Unou má dobrý oblečení - rostoucí což je fajn. Máme už několik a spokojenost.

jana_zofie
17. led 2026

ESITO je fajn. Mam rada jejich rukavice. Littleangel taky. Kuklu jsem pro mrnata mivala bud merino nebo outlast. Unuo, dupeto, sijeme srdcem (tusim). Je toho docela dost

atka6
17. led 2026

Já mám moc ráda Little Angel jako spodní vrstvu, mají i super rukavice. Jinak je fajn i merino, měli jsme několikrát Crawler kuklu. Jako vrchni vrstva je parádní softshell kombinéza. Unuo mají fajn, ale skvěle posloužila i z Lidlu, odkud mám vždy tak dvě na střídačku, když se někde vyválí.

autor
18. led 2026
@atka6

Já mám moc ráda Little Angel jako spodní vrstvu, mají i super rukavice. Jinak je fajn i merino, měli jsme několikrát Crawler kuklu. Jako vrchni vrstva je parádní softshell kombinéza. Unuo mají fajn, ale skvěle posloužila i z Lidlu, odkud mám vždy tak dvě na střídačku, když se někde vyválí.

@atka6 Opravdu z Lídlu? protože na podzim jsem objednala teplaky a mikiny a byla to hrůza. Jednou jsem koupila z bazaru z Bonprixu a je skvělá. Ikdyž neb jestli je to softshell😀

alice180
18. led 2026
@anonym_autor

@atka6 Opravdu z Lídlu? protože na podzim jsem objednala teplaky a mikiny a byla to hrůza. Jednou jsem koupila z bazaru z Bonprixu a je skvělá. Ikdyž neb jestli je to softshell😀

@anonym_autor no hele já jsem s lidlem spokojená jak u hadru pro nás pro dospělý tak pro děti. Konkrétně máme zimní kombinézu, kterou nosil koleguv syn, pak naše dcera a teď náš syn. A pravděpodobně ji ještě unosí ségry malej.

jana_zofie
18. led 2026

Ty softshell veci z lidlu ucel rozhodne splni. Nic fancy, ale kombineza je v pohode (pikud to dite vylozene nehodis do potoka) a ty jejich softshell podzimni bundy mam od te nejnizsi velikosti az po 116 (pak zacala byt dcera vybirava na vzory).