Jakou koupit peřinu 3letému dítěti?

veronikalam
16. kvě 2023

Prosim o radu jakou koupit perinu 3 letemu diteti. Nevim jestli koupit perinu a polstar z vlny, peri nebo nejake umele vlakno. Diky za radu a kazdou zkusenost.

beruska1889
16. kvě 2023

@veronikalam kupovala jsem nám, celé rodině, když jsem měnila peřiny, celoroční z dutého vlákna od Brotexu a jsme maximálně spokojeni... My s manželem už je máme pár let a synovi jsem kupovala loni, když jsme mu zařizovali dětský pokoj...

jipe
16. kvě 2023

moje děti mají raději duté vlákno než peří, ta peřina je lehčí, snadněji si ji vytáhnou, když spadne, apod. a holka je horkokrevná, tak řve, že je jí pod duchnou vedro. Já spím celoročně v peří, potřebuju se zachumlat

zelenaesmolda
16. kvě 2023

Peri bych nebrala.Dite se muze v noci pocurat,pozvracet a peri se spatne pere.Dute vlakno hodis do pracky a mas ho za chvili suche.

blondynka400
16. kvě 2023

Já jela vždy v peří. To spaní je prostě nej. Ale chápu, že ne každému to musí vyhovovat...

veronikalam
autor
17. kvě 2023

Holky dekuju.

zelenaesmolda
17. kvě 2023

@veronikalam
Jinak my mame sadu z Kauflandu tu jejich znacku,polstarek a perinka a je strasne prijemna a rychle schne.

martulka88
17. kvě 2023

@veronikalam Pracovala jsem v byťáku (péřové, duté vlákno,..). A já jsem jednoznačně pro duté vlákno. My máme od firmy brotex (tu jsem i prodávala). Duté vlákno v polštáři se dá odebrat i přidat, popřípadě i časem vyměnit celé. Deka je lehká (vždy jsem byla pro těžkou deku, co jsem měla u rodičů. No a teď, když k nim dojedu, mi ta má z dětství přijde strašně těžká a nepraktická🤣).