icon

Jakou přebalovací podložku vybrat pro miminko?

petrikovaluca
22. srp 2025

Ahoj holky, stále tápu, kterou přebalovací podložku. U té první se mi líbí, že má lehce vyvýšenou část za hlavičkou. U té druhé zas je fajn ty vyvýšené okraje po bocích a přijde mi to taková klasika, ale zas mi vadí, že jak se začne hýbat, aby se nebouchalo pak o stěnu do hlavičky. Jaké máte prosím zkušenosti? Děkuji 🙏

Jakou přebalovací podložku vybrat pro miminko?
nelly_strokova
22. srp 2025

@petrikovaluca Mám tu měkkou jako je ta první a jsem spokojená. Všichni ji více doporučovali, protože ta druhá má právě tvrdé ty kraje a může to být pro dítě nepříjemné.

verunnaj
23. srp 2025

Ono záleží kde ji budeš mít, jestli položenou na něčem, tak měkkou. Tu ale nenacvakneš na postylku

squezy
23. srp 2025

@petrikovaluca mam tu druhou a jsem spokojená. Až bude ditko tak velké, že by se ti bouchalo hlavou o zeď,tak už to vážně nebudeš používat😉 Tu první mam v koupelně,pouzivame jen na koupani a už se mi na to skoro nevejde (dcerka ma 68cm). Tu druhou mam na postylce a v 5 mesicich používám max 1-2krat na prebalovani, když ma bobek a za me je lepší. Ale v 5 mesicich obě používám minimálně. Ale na tu druhou se mi holčička ještě krásně vejde a dost jsem ji pouzivala na paseni koníků ve 3 mesicich. Je tvrdší a s každým prebalovanim jsem ji na podložku dala a i dala na brisko. Ta první je mekci a tam mi nepasla dobře,propadala se na tom 🙂

krisstina93
23. srp 2025

Ja mela obě a je to uplne fuk, účel splnily obě :D ta prvni se hur nekam přenáší, tu sem mela položenou na prebalovaku a ta druhá má pevný spodek, tak se dá i položit na postýlku a lepe se někam nosí. Ta druhá se mi teda o trochu lip čistila.

vendulis
23. srp 2025

místo podložky jsem si koupila hnizdo a jsem spokojena.

petrikovaluca
autor
24. srp 2025
@verunnaj

Ono záleží kde ji budeš mít, jestli položenou na něčem, tak měkkou. Tu ale nenacvakneš na postylku

@verunnaj planuji klasicky na prebalovacim pultu. Urcite ji nebudu davat na postylku.

mickey100
24. srp 2025

Já mám tu druhou a kromě toho, že je pevná a je fajn i na to pasení, mi přijde super, že dokud jsou malý, tak jim ten kraj dost brání v přetáčení. Jinak mám skoro dvouleťáka a po koupání si ho tam pokládám pořád. 😀