Jakou přebalovací podložku vybrat pro miminko?
Ahoj holky, stále tápu, kterou přebalovací podložku. U té první se mi líbí, že má lehce vyvýšenou část za hlavičkou. U té druhé zas je fajn ty vyvýšené okraje po bocích a přijde mi to taková klasika, ale zas mi vadí, že jak se začne hýbat, aby se nebouchalo pak o stěnu do hlavičky. Jaké máte prosím zkušenosti? Děkuji 🙏

Ono záleží kde ji budeš mít, jestli položenou na něčem, tak měkkou. Tu ale nenacvakneš na postylku
@petrikovaluca mam tu druhou a jsem spokojená. Až bude ditko tak velké, že by se ti bouchalo hlavou o zeď,tak už to vážně nebudeš používat😉 Tu první mam v koupelně,pouzivame jen na koupani a už se mi na to skoro nevejde (dcerka ma 68cm). Tu druhou mam na postylce a v 5 mesicich používám max 1-2krat na prebalovani, když ma bobek a za me je lepší. Ale v 5 mesicich obě používám minimálně. Ale na tu druhou se mi holčička ještě krásně vejde a dost jsem ji pouzivala na paseni koníků ve 3 mesicich. Je tvrdší a s každým prebalovanim jsem ji na podložku dala a i dala na brisko. Ta první je mekci a tam mi nepasla dobře,propadala se na tom 🙂
Ja mela obě a je to uplne fuk, účel splnily obě :D ta prvni se hur nekam přenáší, tu sem mela položenou na prebalovaku a ta druhá má pevný spodek, tak se dá i položit na postýlku a lepe se někam nosí. Ta druhá se mi teda o trochu lip čistila.
místo podložky jsem si koupila hnizdo a jsem spokojena.
Ono záleží kde ji budeš mít, jestli položenou na něčem, tak měkkou. Tu ale nenacvakneš na postylku
@verunnaj planuji klasicky na prebalovacim pultu. Urcite ji nebudu davat na postylku.
Já mám tu druhou a kromě toho, že je pevná a je fajn i na to pasení, mi přijde super, že dokud jsou malý, tak jim ten kraj dost brání v přetáčení. Jinak mám skoro dvouleťáka a po koupání si ho tam pokládám pořád. 😀

@petrikovaluca Mám tu měkkou jako je ta první a jsem spokojená. Všichni ji více doporučovali, protože ta druhá má právě tvrdé ty kraje a může to být pro dítě nepříjemné.