icon

Je držák vaničky na vanu bezpečný?

inah91
26. kvě 2025

Ahoj holky, máte některá zkušenost a něčím jako je toto? Nezdá se mi to úplně bezpečné, ale nevím....
Mám vysokou, hlubokou vanu, a malý byt abych koupala jinde, tak vymýšlím řešení...
Děkuji 🙏

Je držák vaničky na vanu bezpečný?
uzivatelkapetra
26. kvě 2025

A normálně ve vaně koupat na ruce? Než kupovat nějaké bebechy.

allisv
26. kvě 2025

@inah91 měli jsme to a je to naprosto suprová věc. Má to i špunt, takže se vytáhne a rovnou vyteče. Žádné ohýbání, vylévání😉 kupovali jsme to v setu i s vaničkou. Nevím, jak dobře by tam držela jiná...

martulka88
26. kvě 2025

@inah91 stačí dvě desky + dát lka a je vystaráno. Takto to máme my a je to super. Vanička se jen nakloní a vyleje. A je to hezky vysoké, nemusím klečet.

inah91
autor
26. kvě 2025
@martulka88

@inah91 stačí dvě desky + dát lka a je vystaráno. Takto to máme my a je to super. Vanička se jen nakloní a vyleje. A je to hezky vysoké, nemusím klečet.

@allisv
@martulka88 díky, díky, no já si právě taky říkala, že by to mohlo jít nějak i vyrobit 💪☺️

alice180
27. kvě 2025
@uzivatelkapetra

A normálně ve vaně koupat na ruce? Než kupovat nějaké bebechy.

@uzivatelkapetra no mne třeba to, že jsem se po sekci nemusela ohýbat k vaně nebo se z kleku zvedat s miminkem velice pomohlo

martulka88
27. kvě 2025
@inah91

@allisv
@martulka88 díky, díky, no já si právě taky říkala, že by to mohlo jít nějak i vyrobit 💪☺️

@inah91 Máme to takto. To vpravo samozřejmě patří obráceně, ale je to pro ukázku, jak tam jsou držáky. Měla to tak kdysi moje mamka, měla to ségra a mám to i já. Tchán nám dal desky (je truhlář) a lka manžel jen koupil a přišrouboval, aby to sedělo do vany.

inah91
autor
28. kvě 2025
@martulka88

@inah91 Máme to takto. To vpravo samozřejmě patří obráceně, ale je to pro ukázku, jak tam jsou držáky. Měla to tak kdysi moje mamka, měla to ségra a mám to i já. Tchán nám dal desky (je truhlář) a lka manžel jen koupil a přišrouboval, aby to sedělo do vany.

@martulka88 děkuji 🙏