Kde nakupovat oblečení pro miminka z druhé ruky?
Dobrý den omlouvám se za anonym ale je to překvapení
Čekám 3 dítě ❤️a rodině jsme to ještě neoznámili
Chtěla bych se zeptat kde kupujete oblečení ? Neutrální barvy pohlaví si chceme nechat jako překvapení 😊 děkuju
@anonym_autor na FB se dá sehnat za pár korun pěkná vybava od všeho ...
@lencaa11 děkuju ja se byla kouknout v pepcu ,Kiku ,sinsay a zatím mě nic nezaujalo vše buď vyloženě pro chlapečka nebo holčičku
@anonym_autor neutral dneska moc neseženeš.. a když už si myslíš, že je to neutral tak ti pochválí volbu ve stylu.. jeee vy už víte ze to bude kluuuk?🤣🤣🤣kamaradka co si to nenechali rict mela nachystane obě varianty na zacatek a pak dokupovala az po porodu
Next má také hezké neutrální, zkus pohledat na bazarech.
Tak pro novorozence jsem měla převážně bílá bodyčka, zelenou zimní kombinézu (což je pro 90% obyvatelstva automaticky kluk) a ty větší velikosti se dokupovaly později, takže balíček pro novorozence v neutrálních barvách a pak už snad budete vědět, co máte 🙂
Sama bych se toho zbavovala nejradši, ale je mi zase líto to oblečení vyhodit a nějaké inzerování po kouscích mě taky neba. Nedávno jsem něco poslala přes sestřenici, která hodně swapuje, taky dobrá věc.
Já si vytvořila síť kamarádek od kterých jsem 1. roky oblečení brala.
Pohlaví jsme nevěděli a přišlo mi, že právě na novorozence byl výběr celkem pestrý (bílá, šedá, béžová, svetle zelená). Ale je to 5 a 9 let.

@anonym_autor na FB se dá sehnat za pár korun pěkná vybava od všeho ...