icon

Který nočník je pro děti nejzábavnější?

optimistic
4. zář 2024

Dobrý den, na který nočník vaše dítě bavilo chodit? Syn to už uměl, ale zase začal vyžadovat pleny. Přemýšlím o nějakém, co hraje...

fifinka2020
4. zář 2024

@optimistic hraci u nás úspěch moc neměl, ale jak syna, tak dceru moc zaujal ten splachovací - jim se na tom líbí, že vypadá jak dospelacky záchod, můžou si tam dát toaletak....a i jsem zjistila, že se jim na tom dobře sed, protože je vyšší než klasický nočník. Viděla jsem ho dnes v akci v jednom řetězci.🙂

drep
4. zář 2024

Já byla naprosto přesvědčená, že žádný zábavný kraviny vymýšlet nebudu, ale když jsem viděla, jaký teror by pro dceru byl nočník, tak jsme vyměkla a u nás suverénně největší úspěch měly šumivý tablety do nočníku, který po počůrání začaly šumět a měnit barvu, to dceru děsně bavilo

alianan
4. zář 2024

U nás nejvíc baví vylévaní obsahu nočníku do záchodu, máme nočník s vyndavací vložkou, aby ji deti mohly lehce vylít.

optimistic
autor
5. zář 2024

@alianan to uz mame za sebou, chvili to bavilo, ted uz ani nahodou

optimistic
autor
5. zář 2024

@fifinka2020 to zní dobře, nevzpomenete si v jakém řetězci?

optimistic
autor
5. zář 2024

@drep moc děkuji, vyzkouším

fifinka2020
5. zář 2024

@optimistic globus 🙂. Nebyla jsem si jistá, zda mi to nesmazou kvůli reklamě...ale dá se objednat i online. Jinak ta jedna část je taky vyndavaci, takže se případně taky může podílet i na vylevani.