Kvalita zimních kozaček Mayoral pro malé děti?
Hezký den maminky, máte někdo s nimi zkušenost? Pro dcerku jsem si vybrala od nich kozačky na zimu. Má 13 m, tak zda jsou dobré. Děkuji 😊
My kupujeme primigi a malé sedí a chodí se jí v nich velmi dobře. S mayoralem zkušenost nemám... Ale volila sem hlavně flexibilní podešev a pevný kotník. Super fit apod nesedly vůbec.
řeknu ti to takto maoral jsou krásné věci ale na parádu mám tu značku ráda ale třeba boty bych od nich nekoupila (pro takto malé dítko) doporučuju froddo, primigi začíná hcodit opravdu potřebuje funkční kvalitní botu a ne dělat parádu. I když holčice budou 3 tak kupuj na procházky tury atd funkční kvalitní boty a tyhle fakt jen do města na krátkou procházku atd.. ono i uvudíš co budete dělat když buete třeba chodit do přírody že takové boty hned zamaže.

Značka je široký pojem. Máš na mysli konkrétní typ, botu? Jinak ty znáš nejlíp chodící schopnosti a tvar nohy a prstů dcerky. Za mě..u 13 měsíčního začínajícího chodce je potřeba hledat mekkou ohebnou botu, se správným tvarem špičky, a ne zbytečně vysokou.