icon

Kvalita zimních kozaček Mayoral pro malé děti?

makkyv
26. lis 2021

Hezký den maminky, máte někdo s nimi zkušenost? Pro dcerku jsem si vybrala od nich kozačky na zimu. Má 13 m, tak zda jsou dobré. Děkuji 😊

andelka
26. lis 2021

Značka je široký pojem. Máš na mysli konkrétní typ, botu? Jinak ty znáš nejlíp chodící schopnosti a tvar nohy a prstů dcerky. Za mě..u 13 měsíčního začínajícího chodce je potřeba hledat mekkou ohebnou botu, se správným tvarem špičky, a ne zbytečně vysokou.

makkyv
autor
26. lis 2021
elsy3
26. lis 2021

@makkyv Řekla bych, že jsou to takové boticky na parádu, možná do kočárku🙂 ale na chůzi pro tak malé dítě bych je asi nedávala..

makkyv
autor
26. lis 2021

@elsy3 Dobrá děkuji moc😊

andelka
26. lis 2021

@makkyv takové malému dítěti ani omylem. Dítě má mít boty na chození,ne na parádu. Dá se i v dobrých botech sehnat hezké holčičí. Zásadní je,aby byly vhodné na nohu dítka.

lenula02
26. lis 2021

My kupujeme primigi a malé sedí a chodí se jí v nich velmi dobře. S mayoralem zkušenost nemám... Ale volila sem hlavně flexibilní podešev a pevný kotník. Super fit apod nesedly vůbec.

makkyv
autor
26. lis 2021

Děkuji holky, mě zajímaly zkušenosti s těmito boty 😊

@lenula02 Každému sedí něco no.. nám sedí jen od DD step.. superfit též neseděl 😏

nikita84
28. lis 2021

řeknu ti to takto maoral jsou krásné věci ale na parádu mám tu značku ráda ale třeba boty bych od nich nekoupila (pro takto malé dítko) doporučuju froddo, primigi začíná hcodit opravdu potřebuje funkční kvalitní botu a ne dělat parádu. I když holčice budou 3 tak kupuj na procházky tury atd funkční kvalitní boty a tyhle fakt jen do města na krátkou procházku atd.. ono i uvudíš co budete dělat když buete třeba chodit do přírody že takové boty hned zamaže.