icon

Máte zkušenosti s Chicco Next2Me Forever a Baby Hug Air?

levandule85
25. pro 2021

Ahoj holky, moc ráda bych se zeptala na vaše zkušenosti s těmito výrobky od Chicca. Mám si je pořídit? 😊
Postýlka next2me forever:
- chtěla bych ji jako základní postýlku - je vhodná? Nevypadá moc “cestovně”? Je snadné ji případně na dovolenou převézt? Opravdu ji děti využívají až do 4 let?
baby hug air:
- chci pořídit místo košíku na denní spaní, ale využiji později opravdu i jídelní židličku? Není moc obrovská a nepohodlná? Stejně tak křesílko 🤔
- chicco - neznáte nějaký shop, kde se bývá sortiment výhodněji anebo nějaký specializovaný bazárel jako je třeba babybjorn na fb? 😊
Děkuji 🍀

novacek21
13. led 2022

@levandule85 taky by mě zajímalo zdali je Chicco next2 me vhodná na začátku na noční spaní. Je tak i prezentovaná, ale má dostatečnou matrací, funguje s monitorem dechu?
Najde se ještě někdo, kdo nám odpoví? 🙂

levandule85
autor
13. led 2022

@novacek21 Asi ne 😄 dotaz tu je dlouho a nikdo nic. Kazdopadne tu mensi Hug Air jsem uz dneska objednala 😉 Chtela jsem tu “namornickou” modrou a uz mizely z nabidek… Na tu Forever se pojedu nekam nazivo podivat a rozhodnu se asi sama, co uz 🤷‍♀️

novacek21
14. led 2022

@levandule85 já koukala, že se to ani neobjevilo znova vepředu v diskuzích, čemuž nerozumím... 😕
Každopádně nějakou pristavnou mám v plánu ať už tuto a nebo dřevěnou klasiku. Tak doufám, že mé plány se nebudou s tou realitou úplně míjet. 😅

luprluu
17. čer 2023

@levandule85 Mohu se zeptat, prosím, takhle s odstupem, zda jste ji nakonec pořídila? A jak vyhovovala? 😄☺️

levandule85
autor
19. čer 2023

@luprluu Poridila a vyhovuje oboji! 🙂
V Hug air spavala jako miminko pres den v obyvaku. Ted uz ji pouzivame jako jidelni zidlicku v nizsi poloze, krmim ji z bobku od gauce. Dokoupila jsem ten jidelni set (stolek a kryt na kresilko). Takze verim, ze nam vydrzi jeste dlouho. Jeji nevyhoda jsou docela objemne “nohy”, o ktere v mensim prostoru zakopavate 🙂 ale jinak uplne super.
A postylka next2me je perfektni, ale rozhodne neni jednoduse prenosna. Bocnici si pri spani s malou davam dolu, at je temer uplne vedle me a kdyz odchazim, tak ji vysunu nahoru, aby nevylezla. Takze ma svou postylku a pritom spi temer s nami. Pri manipulaci s mensim miminkem se aspon nemusite ohybat a ke kojeni ji mate raz dva u sebe. Jen to skladani neni uplne jednoduche a je dost objemna, takze na cesty jsem poridila jeste klasickou cestovni Kinderkraft Leody, ktera ma rovnez dve vysky pro miminka, at si neznicite zada a pak tu klasickou, at vam batole nevyleze 🙂

luprluu
21. čer 2023

@levandule85 Moc moc děkuji, to je vyčerpávající odpověď. A zkušenosti nad zlato. ☺️