Menstruační kalhotky. Máte zkušenost jako pojistku proti protečení?
Hezký den, nemáte někdo zkušenost s kalhotkami jako "pojistku" proti proteceni při používání vložek? děkuji
Kazda je pouziva jak chce ona sama. Ano, muzes je pouzit jako pojistku, sama to tak delam. Znacku si musis vyzkouset sama. Mam jim vicero, stridam je, ale stejne nejvic nosim z Dm. Ty jsou pro me nejvic.
Jako pojistku ke kalíšku ano, jako pojistku k vložkám ne. Pořizovala jsem si je právě proto, abych se vložkám vyhnula. Nehledě na to, že používám kalhotky pro silnou MS a ty mají samy o sobě tu sací vrstvu dost naducanou, neumím si představit, že bych si tam cpala ještě vložku. To by mi nebylo příjemné a dost bych se obávala, že by tam ta vložka, pokud by tedy nebyla látková, vytvářela klima, které mému spodku fakt neprospívá.
@anonym_autor Kupovala jsem dceři,značka Maluna myslim. Nosi je samotné bez vložky, pravě proto jsme je pořizovaly,aby to měla co nejjednodušší. Funguji perfektně nic neproteče.
Mne nedava smysl mit je jako pojistku k vlozkam. Kdyz mi protece vlozka, tak to bere bud naokolo kridelkama nebo vzadu a v tom pripade je dlouha vlozka obvykle o neco delsi nez sava vrstva kalhotek. Mam LunaCare a jedny snuggs. Jo a jedny z dmka ale to je spis jen tak na dojezd. Drzi, sedi, neprotikaji. Nechapu proc by do toho nekdo daval vlozku.

Každá druhá, která je používá. Někdo používá s vložkou, někdo s tampónem někdo samotné. Jsou na to dělané. Značku, která ti bude vyhovovat, musíš vyzkoušet sama, každé vyhovuje něco jiného.