Reklamace aktovky Backmann. Máte zkušenost?

leilinka1234
25. kvě 2023

Chtěla jsem se zeptat, zda má někdo zkušenosti s reklamacemi. Máme ani ne jeden školní rok. Aktovka je super, o tom žádná. Ale bohužel se nám při běžném nošení pití v boční kapsičce udělaly díry, viz foto. Jako za ty prachy bych očekávala lepší materiál (to mimochodem teda i u krabičky a lahve na pití - ani ne rok a obrázky jsou pryč... A to to myju jen v ruce, myčka žádná). Nechci si to úplně nechat líbit. Mám sama batoh, kde v této kapse nosím od klíčů, propisek a jiného "nepořádku" a díra žádná.
Reklamoval někdo z podobného důvodu? Byla reklamace uznána? Děkuji 🙏

hezz17
25. kvě 2023

To bych ani nezkousela. Mohla s tim zavadit o plot, o ker…

leilinka1234
autor
25. kvě 2023

@hezz17 to se bohužel ale nestalo 😔

radecka1
25. kvě 2023

@leilinka1234 zkušenost s reklamaci mám výbornou, ale tohle mi přijde jako běžné opotřebení po roce nošení a rozhodně je to roztržené. To stačí aby špatně zavadila o ostřejší hranu nábytku a je to hned a že jsem i silnějších silonek ve škole zničila dost.

leilinka1234
autor
25. kvě 2023

@radecka1 právě mi nepřijde, že to je běžné opotřebení. Zajímá mě, zda se to někomu taky takhle trhá. Na to, že je to školní aktovka za víc jak 3k, tak to fakt zamrzí. Dcera s taškou nijak nehází, do školy a ze školy chodíme spolu, takže vím, jak se k tomu chová. Jak jsem psala, i já mám své batohy a na to, že s nima lezu po horách a všude možně, díry takhle nemám.

radecka1
25. kvě 2023

@leilinka1234 Nejde mi nahrát fotka, ale přesně v tomhle místě máme taky díru a když tam dáš lahvičku, tak je to jakoby na spodní hraně a je tam ta látka hodně napnutá a tím namáhaná. Asi kdyby v té kapsičce nosila menší věci, tak by se to neroztrhlo. Myslím, že lahvička by se měla nosit v přední kapse, aby byla taška vyvážená, takhle táhne tašku a dítě ke straně. Ale je pravda, že v té přední kapse není moc místa.

zelenaesmolda
25. kvě 2023

@leilinka1234
Ani sis nemusela vsimnout.

ellyem
26. kvě 2023

To, ze ti decko rekne, ze s aktovkou nehazi, jeste neznamena, ze to tak fakt je 😀

helen_h
26. kvě 2023

My máme takové mikrodírky na všech těchto bočních síťovaných kapsičkách, jak u školním batohů, tak i turistických.

sarihy
26. kvě 2023

Na IG je maminka lenik_4, která má stejnou zkušenost s touto značkou (narovinu tam píše o velikém zklamání z tohoto batohu)...a i tam sděluje, že dcery s tím batohem nic nedělaly, že to je běžné používání jenom...myslím, že reklamovat to ale nepůjde. Ale ano, též si myslím, že tohle by měl ten batoh a kapsat vydržet.
@helen_h My tedy nemáme takové dírky naopak nikde. Dceři se dírka udělala, ale ukázalo se, že jí to propíchla pastelka. Jinak nikde nic. Pokud se dělají ty dírky takto, není to v pořádku, ty batohy by to měly vydržet.

helen_h
26. kvě 2023

@sarihy Mně přijde, že se to stane jakože zatržením nitky či lehkou odřeninou. No a to se může stát kdykoli - o drobnou třísku nábytku, nebo nějakou klíčenku, když se dávají tašky k sobě, nebo se to odře v místě, kde to napíná lahev, když to děti skládají na zahradě k budově (stačí drbnout víc o omítku) atp.
@leilinka1234 Nejvíce samozřejmě ty odřeniny vznikají v místech, kde má lahev dno a dolní hranu, když se víc naplní, tak prostě v té síťce sedí na zemi - no a to stačí postavit chvíli na chodník a je to. Schválně zkuste, jak se v tom Vaše lahev chová, kde má dno, jestli není síťka dost u země, to se pak prodře za chvíli.

badinkova234
26. kvě 2023

My na stejné aktovce tuhle síťovou boční kapsu nemáme, ale podle fotky to vypadá jako roztržené, ne jako prodrene kvůli tloušťce látky. Na lahvi se obrázek smyl asi za 2 roky, ale na krabičce je 4 roky krásný, 3 roky používaná denně.

leilinka1234
autor
26. kvě 2023

@ellyem ona mi to ani nemusí říkat 🙂 dcera je velmi klidné dítě, které se k věcem chová slušně doma i jinde. Aktovku ráno dá na záda, jdeme spolu do školy, tam položí aktovku vedle lavice k oknu ke zdi a pak jí jen přenese o 20 metrů dál do družiny. A opět cesta spolu domů.
Jako ano, někde se to stalo. O tom já se nepřu. Spíš jde o to, že i přes slušné zacházení to prostě nevydrží ani rok.

leilinka1234
autor
26. kvě 2023

@sarihy děkuji za zastání. Fakt bych u takové drahé aktovky čekala kvalitu a pevnost materiálu. Jsem s ní moc spokojená, dcera taky. Ale tohle mě štve.