icon

Tipy na cenově dostupné cestovní nočníky pro děti

1leny
24. kvě 2022

Ahoj,
potřebovala bych poradit. Dcera má dva roky a čtvrt a protože je teplo, začínáme konečně s nočníkem. Doma zvládáme, ale potřebovala bych poradit jak venku. Ráda bych pořídila nějaký skládací/cestovní nočník (jsem teď těhotná a držet ji nad trávou nezvládnu). Nemáte tip na nějaký ne úplně drahý nebo na co si dát pozor, popř. nějakou jinou alternativu?
Díky za tip 🙂

dixi86
24. kvě 2022

Sehnala sem na bazaru ten original asi za dve stovky a je skvely. skladaci, s nahradnima pytlikama, vejde se do mini batuzku.

1leny
autor
24. kvě 2022

@dixi86 A můžu poprosit o foto nebo název, který je ten original.. Koukám na google a tam je rozptyl od 300-1300 Kč 🙈🙂

palja
24. kvě 2022

@1leny https://proradost.kreativnibrabec.cz/zbozi/cest...

My jsme měli tento i ty sáčky do něj. Dá se využít všude, i v autobusu na koupališti, všude. Dá se použít i jako nástavec na WC když budete někde mimo domov.
Používali jsme ho denně než se dcera naučila sama drepnout. Za rok u druhé dcery ho taky využijeme.
S tímto cestovním nočníkem jsem maximálně spokojená.

klovalka
24. kvě 2022

v rossmanu měli papírový skládací nočník s igelitovým vnitřkem na jedno použití

1leny
autor
24. kvě 2022

@palja super, děkuji za tip, na ten jsem se dívala 🙂
@klovalka díky, ale potřebuju spíš něco dlouhodobější 🙂

dixi86
24. kvě 2022

@1leny Potette

dixi86
24. kvě 2022

@dixi86 A koukam, ze za par let uz pekne zlevnil.

ekou
25. kvě 2022

@1leny my máme tenhle https://www.mall.cz/nocniky-nastavce-wc/potette...

Lze koupit i sáčky a když došly, tak jsem to řešila malýma odpad.sáčkama.

Velká spokojenost

slunickovao
25. kvě 2022

Ty jo to je super věc. Jdu také hledat. Díky za nápad

ekou
25. kvě 2022

@slunickovao ono hlavně pro holčičky super věc. My máme doma holčičku klasika, kdy si prostě musí sednout :D. Minulý rok nám tento nočník moc pomohl (malá měla 1,5 let) a letos ještě taky využijeme.