icon

Letní tábory 2024. Jede vaše dítě s Hurá Tábory?

pospis
1. črc 2024

Dobrý den,

jede nějaké dítko letos na letní tábor s Hurá Tábory? Prosím ozvěte se do SZ.

Děkuji moc

adel_si
7. črc 2024
pospis
autor
7. črc 2024

@adel_si já vim. Řešíme to už několik týdnů. Proto jsem sháněla ostatní, aby někdo nebyl nemile překvapen.

mimousel
30. črc 2024

dobrý den,i my jsme naletěly.

kamino
30. črc 2024

@mimousel je podané hromadné TO,. stačit dojít na jakoukoli služebnu a nahlásit to. Je nás už celkem dost.

letynka1511
11. srp 2024

Také jsme naletěli víte někdo co s tím? Syn by jel teď už po čtvrté takže sem je měla ověřené zajít tedy na policii a podat TO ?

kamino
11. srp 2024

@letynka1511 ano, už je podané, stačí se připojit na jakékoli služebně PČR. Vzít s sebou doklad o platbě, komunikaci a občanku. Všechny nás to mrzí, že to takto dopadlo, prcek s nimi jezdil dost let a toto jsme nečekali.

letynka1511
12. srp 2024

@kamino zajdu tam a nemáte náhodou nějakou informaci ohledně toho likvidatora, kterého máme kontaktovat aby nám všem vrátili peníze já jim psala mail, ale bohužel bez výsledku

kamino
12. srp 2024

@letynka1511 To teprve musí projít soudem, to bude ještě trvat, vypadá to, že se Patrik ještě do likvidace nepřihlásil. Chce to sledovat insolvenční rejstřík.

adamhanus
11. bře 2025

Dobrý den,

jsme skupina dobrovolníků, kteří pořádají tábor s více než 30 letou tradicí. Rád bych vás pozval k nám na tábor a to v termínu od 17. do 23. srpna 2025. A jak to u nás vypadá? Na to se můžete podívat v našem novém videoklipu zde: https://www.youtube.com/watch?…

Letošní téma – Ztracené světy
Atlantida, Eldorádo a další tajemné světy na nás čekají na druhém turnusu Trosečník 2025 – Ztracené světy!🏕️ Letní dětský tábor plný zážitků, napínavých her v lese i u vody a těch nejkouzelnějších večerů u táboráku.🔥 Dopřejte dětem nezapomenutelné dobrodružství a nová kamarádství.👋

Více informací zde: https://castobor.cz/…acene-svety/ a neváhejte, tábor se rychle plní! 🥳