icon

5měsíční syn má vypít litr mléka denně

simina9111992
5. črc 2017

Zdravim 🙂 vcera jsme byli se synem na prohlidce a mudr mi rekla,ze ma pit litr spise pres litr mleka denne, ale mne se to zna hrozně moc..pry ma vypit sestinu sve hmotnosti, ma 7200g a 67 cm a je mu 5 mesicu...syn tolik nevypije ikdyz ho nutim, proste mi vic jak 950 nevypije a ted,kdyz jsme zacali s prikrmy na obed, tak da tech 800ml/den a to mu davam mleko 6x denne ..tak ja nevim co delam spatne prece kazde dite neni tabulkove a kdyz pribyva na vaze tak to snad staci ne?co si o tom myslite

andelka
5. črc 2017

Z pár ml bych si hlavu nedělala. Stejně brzo nahradí mléko příkrmy. Vem si,že maminky kojených dětí vůbec neví kolik děti vypijí.

zuzza1
5. črc 2017

Spíš si myslím že mluvili o příjmu tekutin v tomto veku pres leto. Měl by vypít asi 1 litr a do toho se to mléko počítá

vafle
5. črc 2017

nemyslím si že děláš něco špatně, určitě to dělej tak jak to vyovuje Tobě a Tvému dítěti 🙂 at se vám daří

monulec
5. črc 2017

Náš má 8 měsíců, už asi třetí týden nekojím a UM nechce vůbec!!!!! Už plně jí, v noci jen čajík, to vypije tak 100ml, přes den taky 100ml, plus přes den se mu snažím dávat i polévky (tzn.řidší jídla) aby tu tekutinu do sebe dostal. Dávám mu pít každou chvíli ale nechce. UM mu míchám do každého jídla (pokud nejíme venku). Takže asi víc nepotřebuje 😒 tak buď v klidu, to vy vypijete ještě dost......

kaci11
5. črc 2017

@monulec muj UM mleko taky nechce a zamichane v jidle uz vubec. Tak bud rada,ze aspon v tom jidle to da.😃 Pije akorat vodu.

misa357
5. črc 2017

@kaci11 Nám toho doktoři napovídali ☹ . Jestli je spokojenej a zdravej, tak to děláš dobře.

kaci11
5. črc 2017

@misa357 davam jogurty,syry,sunku a podobne. To me sni. Vypada dobre.😉

slimacikmia
5. črc 2017

@simina9111992 spýtaj sa mudry, či si aj ona preratáva jedlo na svoju hmotnosť.... On vie, koľko potrebuje, a ako píšeš, pokiaľ priberá, nie je treba zbytočne stresovať.... Doktori majú občas zvláštne hlášky.

monulec
5. črc 2017

@kaci11 Tak to jsem rádá, že nejsem sama....protože mě to celkem trápí

kaci11
5. črc 2017

@monulec nejsi. Takovych je. Co jsem ho odstavila,tak jsem vyzkousela 4 druhy UM a i obyc a vunec nic. Tak ho netrapim. Nahrazuju to mlecnyma vyrobkama. Je zdravy.😉😃

kerol2016
5. črc 2017

@monulec moje má taky 8 měsíců a nekojim 14 dnů, po litrech a litrech vyliteho UM vztekani a bojkotu flašky jsem na ni vyzrála ,že ji do lahvičky přidám k um lzicku ochucené instantní kaše banánové(u nás je banán top) a ejhle mlíko saje jak o život 😂

monulec
12. črc 2017

@kerol2016 To jsem zkoušela ale s malinovou, na té ujíždíme zase my, a vůůůůůůůbeeeeeeec!!!!!!!😢

kerol2016
12. črc 2017

@monulec 👶to je potvůrka 😀 tak to mě mrzí,už jsem takhle jednou pomohla..No zkousej dál a nenech se odradit😂 mě už to vezme i bez banánů..Tuk tuk

kaci11
12. črc 2017

@kerol2016 to mas dobre. Ja jsem vyzkousela vsechno,ochucene,neochucene, ruzne znacky a stejne nic. Nahrazuju,jogurty,syry a podobne.