icon

Divná stolice po prvních příkrmech. Je to normální?

janab78
12. čer 2008

Začala jsem přikrmovat před cca 14 dny. Nejdřív bylo vše v pohodě, ale posledních pár dnů malá (6měs.) špatně kaká. Někdy třeba vůbec, ale většinou má takové malé bobky (1x1cm), což mě trochu znervózňuje. Je to normální? Jinak je veselá a nic jí není. K jídlu jí dávám na oběd různé zeleninky, většinou dvoudruhové a ke svačině frutaporu.Poraďte, prosím.

nensy
12. čer 2008

jo tak naše malá to měla taky po příkrmech ale ono se to srovná neboj nic to není 🙂

janab78
autor
12. čer 2008

To doufám. 🙂 Jsem si říkala, jestli to její střeva zvládají a nedávám jí něco špatně.Tak snad ne.

nensy
12. čer 2008

ne nedáváš .naše malá to měla taky a Dr říkala že se to srovná 🙂

marcim
12. čer 2008

Já přikrmuju asi 3 týdny a je to to samé.Během dne z něj postupně vypadávají bobečky 😀 😝 Řekla bych,že je to naprosto normální.Hlavně,že to všechno jde ven a mimčo je spokojené.

nensy
12. čer 2008

no jasně mercin že je to normální.ale nám se to už srovnalo 😀

janicka.ziv
12. čer 2008

U nás jsou taky bobečky občas. Nejdřív bobečky třeba 2 dny a pak už je to spíš tekutý. ALe ted začínáme s ovocem a tak už třeba bobky nebudou 😕

sue24
12. čer 2008

My sme tiez pre tyzdnom zacali s prikrmami, a presne ako vravis, spomalilo sa nam travenie.... A to nam mala kakavala normalne asi 10-15 krat za den (prvy mesiac po porode viac nez 15x) 😎 ...no proste nase male nadelenicko 😀 , takze si teraz chudinka musi zvykat, na tento novy sytem...
Hlavne teda po mrkvicke je riadne zapecena, aj cely den niekedy nekaka a az na druhy den vypadnu maly rudy indiankovia 😝 ...ale myslim taky,ze uz sa jej to zrovnava a kaka teraz uz 1-3x za den.

petule.h
12. čer 2008

můj syn už po umělé výživě odmala měl tvrdší stolici, takže jsem nikdy nezažila ty typické průjmy miminek.Nebo to jejich kadění...jak začali příkrmy, bylo to taky tak...taky okolo 4 měsíců