icon

Jídlo a jiné kratochvíle 🙂

monikagurthova
26. srp 2016

Abychom neblokovaly diskuzy 🙂

monikagurthova
autor
7. říj 2016

@kaja2016 presne to jsem řekla dneska jestli nesni poradně oběd nebude ovoce

monikagurthova
autor
7. říj 2016

@kaja2016 tak ta mi zase dala si přijdu jak v aréně gladiátorů nic dostane to odpoledne a žádný ovoce

lenatu
7. říj 2016

@monikagurthova kaja2016 taky máme bojkot zeleniny ale ovoce jo...a ovoce nebude dokud to nesní 🙂

monikagurthova
autor
7. říj 2016

@lenatu presne ochutnala neco lepšího ale na to ji prdi Čížek ma smůlu lady jedna tvrdohlava....po dvou hodinach dneska co mela hlad jak vlk a jedine co tak vyplivala tvrdohlavě vše co jsem ji do pusy narvala dostala mléko....protože s mým beránkem nehne ani jeřáb (ja jsem taky beran mam ji k narozeninám ale kdybych si trvala na svým musela bych ji asi rozpulit vzteky protože to co lady dokáže to je neco)

lenatu
7. říj 2016

@monikagurthova mně povídej mladý pán je vzteklounu král 🙂 prostě beran 😀 ..to je hezký že ji máš k narozkam, Alexka zas dostal tatínek skoro k svátku 🙂

monikagurthova
autor
7. říj 2016

@lenatu no Eli je 5.4. A ja 9.4. Byla jsem v porodnici ba narozeniny a sestřičky mi ji rano přivezly s masli 🙂 jojo manžel se směje ze střet ja beran a ona beran je srandy kopec....at se těší zítra dává oběd on 😀

msimankova
7. říj 2016

Já mám doma dvě ryby, jedna mně udivuje temperamentem a druhá jí začíná zdatně dohánět... Já jsem býk, takže máme veselo 🙂 Jako to, co začíná Lucka dělat při usínání... Chci zpátky to miminko, co usínalo bez houpání na kolenou a otáčení s ublinkáváním! Ale jídlo teda bez problémů, jen dneska dělala ksichty na mnou rozvařený jablka, tak jsem jí to zamíchala s koupeným banánem a dobrý. A zeleninu s masem už nebudu mrazit, ta konzistence je strašná...

lenatu
8. říj 2016

@msimankova No já jsem zas rak, manžel váha a máme beránka 😀 takže je to taky sranda ...No jako já mám zamraženou zeleninu že zahrádky a když to vařím je to hnus..taky jiná konzistence a mdlá chuť..úplně zbytečná práce.

kaja2016
8. říj 2016

@lenatu Ja jsem taky rak🙂

monikagurthova
autor
8. říj 2016

Holky dneska cely talíř ale v leze na břiše na gauci....😀

msimankova
9. říj 2016

S tím spaním jsem svoje strašidlo přechválila. Co se naučila pérovat na kolenou, strašný. Dám Luci do postýlky po kaši, to už si mne oči, a ona se začne otáčet, houpat se, jak je na břiše, samozřejmě blinká, padá do toho a jak se unaví ještě víc, nemůže zabrat a řve, z posledních sil furt válí ty svoje sudy, dneska jsem to vydržela hodinu a kousek, pochovala jsem jí a u mně v posteli usnula za minutu. 😖

monikagurthova
autor
9. říj 2016

Přemýšlím o izolepe opravdu, nakrmit to moje šídlo je nadlidský výkon....dneska ze to tatínek zkusí ze prej zveličují za 5 minut přišel cely zpoceny ze na tohle fakt nema 😀

msimankova
9. říj 2016

@monikagurthova Jo, zalepíme je 😀 Tatínek u usínání nikdy není, tak asi jednou bude muset, uteče 😀 Po měsíci v Itálii, kdy s námi trávil víc času, uznal, že se asi úplně neflákám...

kaja2016
10. říj 2016

@msimankova hele ja treba, kdyz vidim, ze je pretazena a nechce spat, tak ji strcim do manduky a jdu s ni neco delat(veset pradlo, vytirat, atd🙂 ) a ona se sklidni, kouka a pak to zalomi..
@monikagurthova

kaja2016
10. říj 2016

@monikagurthova hele me tef neji nic jinyho nez ovoce. Prikrmu si da tak dve tri lzicky. Chci to probrat s dr. Jestli to mam do ni tlacit, protein potrebuje

kaja2016
10. říj 2016

@monikagurthova jako teda mliko pije

lenatu
10. říj 2016

@msimankova jak psala
@kaja2016 taky ho soupnu do nosítka a on se udrnca 🙂

lenatu
10. říj 2016

@kaja2016 my to máme taky. Teď toho sní max 100ml (jako maso se zeleninou) tak nevím no ☹

lenatu
10. říj 2016

@kaja2016 a ještě u toho šaškuju aby vůbec tu pusu otevřel..ale jakmile má být bílý jogurt nebo ovoce tak to má pusu dokořán furt. (Mliko taky nechce)

monikagurthova
autor
10. říj 2016

@kaja2016 ja ji přestala dávat ovoce a uz zase dlabe zeleninu. Ale je to boj ji jedine v leze na břiše jinak ani prd. Me dr. říkal prave ze ovoce az si plne zvykne na zeleninu protože jasne ze to ovoce jim chutná víc.

monikagurthova
autor
10. říj 2016

@msimankova me manžel když je doma pomůže takze ví jaká dračice Eli je ale krmil ji poprvé lžíci prej to přehánis to nemůže byt tak hrozny a pak ni oznámil ze krmeni lžíci se dobrovolně vzdává ze n to fakt nema nervy by ji musel privrtat k te sedačce 🙂 a prej ty ruce jak porad s nima sermuje tak mu říkám a cos jako čekal? Ze si jako sedne a nejlepe se naji sama? 😀

monikagurthova
autor
10. říj 2016

@msimankova
@lenatu
Závidím vám ze vám děti v nositku chtějí byt ta nase ani omylem jak se nemůže hýbat je zle

monikagurthova
autor
10. říj 2016

@lenatu jo saskovani u jidla to je neco ja si uz přijdu vzdycky jak v pomocný škole 😀 vcera jsem se chytla u večeře ze se pitvorim na manžela a dělám hamky hamky 😀

msimankova
10. říj 2016

@monikagurthova jojo, uz skoro delam mnam mnam i na psy s granulema 😀

monikagurthova
autor
10. říj 2016

@msimankova vid jak pěkne clovek zblbne 😀 ja tuhle na manžela dostavil sloup na terase začala tlaskat a je no ty jsi sikovnej no Koukal na me jak ma blázna 😀

msimankova
10. říj 2016

@monikagurthova 😀 Zblbne. Koupili jsme starej domek s deravym plotem, takze musim vencit psy, v jedny ruce kocar, ve druhy dve voditka, nekdy u toho rikam takovy veci, ze na dalsi komunikaci uz proste nezbyvaji sily. 😀

lenatu
10. říj 2016

@monikagurthova 😀
@msimankova 😀 holky tak aspoň nejsem jediná..já jsem už jak debil, včera jsem místo ,,Co si dáš k večeři?" vypustila ,,Copak by chtělo miminko papat?" 😀 😀..chudák nevěděl jestli se má smát nebo brečet 😀 a říká mi ,,cokoliv, hlavně ne mlíko" 😀

monikagurthova
autor
10. říj 2016

@lenatu aspoň ze to ti naši chlapi berou sportovně 🙂 ja tuhle zblbla vecer unavená manžel ze jestli mu ohreju veceri no a ja začala připravovat láhev 😀 Koukal jak puk co to jako predvadim

monikagurthova
autor
10. říj 2016

@msimankova ja jsem říkala jeste ze chodím ven sama protože byt tam někdo se mnou zavřou me pro nepříčetnost

kaja2016
10. říj 2016

@monikagurthova 😀 spankovy deficit? Ja teda takhle blbnu, kdyz jsem moc nenaspala, tak proste jedu na automat...

Hele muj to teda obcas moc sportovne nebere, mam pak chut mu nasypat do kafe jed na krysy 😠 😀

Strana