Jídlo a jiné kratochvíle 🙂
Abychom neblokovaly diskuzy 🙂
@monikagurthova haha🙂 Hele jeste jsem v tramvaji potkala pani s tak asi peti letym ditetem a vypravela mu nejake intriky z prace, vcetne vyse odmen jednotlivych podrizenych. Ale tam verim zatim nejsi 🙂 Koukala jsem jak z jara, pani byla teda zjevne trochu nalita a buh vi, jestli to byla pravda. Dite teda taky koukalo jak z jara 😀
No tak ja hlasim dva zuby 🙂 Pred tydnem vykoukly a ted uz jsou pekny 🙂
Ja mluvim s Luckou vcelku normalne, spis se vzdycky pristihnu, jak ji neco vykladam mezi lidma 🙂 Tuhle se mne jeji otec ptal, jestli ji fakt musim rikat vsechno 🙂 No ale on ma taky dost, mluvi na ni italsky a tady se detem rika bramburko a tak, taky ji rika nazvem nejakyho typu syra!
@msimankova ,,Říká jí názvem nějakýho typu sýra" 😀 😀 to je bomba! 😀
@msimankova
@kaja2016 @monikagurthova holky, jak to delate v tehlech vedrech s mimčama? Jezdíte se koupat? Schovavate se, nebo lenošíte doma? Ja že jsme prckovi koupili člun co se dá použít i jako bazének a dneska se v něm cachtal a byl v nem s nami i v bazene a byl spokojenej...pul roku uz mame za chvili, tak si myslim ze ok (kvuli slunicku)..Co vy?
@lenatu hele venku ne. Jinak jsem taky premyslela koupit maly bazenek do bytu, ale ono uz to brzo skonci a pristi rok uz doufam byt cely leto umore. Toto leto jsme cele doma, bohuzel. Jinak ad slunicko, ja teda poctive neopaluju a nevim no co bych ti doporucila, jako v bazenku ze je dite na slunicku, tomu se nevyhnes ale jinak bych je drzela ve stinu, v tricku, v kloboucku a tak.
@lenatu
@kaja2016 no my jsme chodily odpoledne spat, protoze tady ty vedra byly moc... Parkrat jsme byly u more, dopoledne se slunecnikem, alé popravde mne moc nebavilo ji porad vyhrabavat z pisku, jak se porad na osusce otacela na bricho 🙂 Pristi rok uz to bude lepsi. Napred jsem s Luckou chodila odpoledne s kocarkem po zahrade, ale rvala jako tygr, tak jsme se pak uklidily do stinu a cetly si 🙂
@msimankova Taky takhle čteme 🙂
No já teda Alexka namazala 50 a dala na hlavu šáteček a už jsme jeli... 😀..neosypal se nic a krásně spal 🙂 budíček až v 4:30, což je u nás úspěch 🙂
@kaja2016 No my máme opalovák z lékárny (equilibria faktor 50+) a naše dr i paní v lékárně se dušovali jaká je to bomba, což asi je, protože to vydrží hrozně dlouho (což je pravda máme od toho i kočár a to byl už 2,5h namazanej...😀 Tak jsem to riskla..
P.S. vodu v tom měl z domu (teplou) a měli jsme ho v tom i v bazéně 😀 🙂
@lenatu heled takhle malej na sluníčko ne kvůli očím ja si dam malou ven do stínu D svlecu ji ale az kolem čtvrté na procházku chodíme hned rano
@monikagurthova No vidíš ☹ To mě vůbec nenapadlo, my ho máme v tom půl stanu a bazének na sluníčku no, tay chodíme až po 16h..to bysme se jinak upekli 😀 ...příště tam frknu slunečník 🙂
@lenatu Hele ono se nic tak hrozneho nestane 🙂 Ja jen mam mamcu ve zdravotnictvi a mam nejnovejsi informace z oblasti skodlivosti sluneni. 😉 Jako ja se prestala opalovat tak pred peti lety, jdu do vody a pak sup pod strom. a to se fakt dobre opaluju, prestoze jsem v zime bila az zelena, ale kdyz to slysim. A uz to vidim i na rodicich, ze se jim delaji ty pigmentove skvrny a to je pry z opalovani v mladi. Jako my se s mamkou opalovaly, kdyz bouchnul Cernobyl🙂 Nez to prasklo🙂 Nenadelas nic...
Holky, prosím nedávejte fotky svých nahých dětí na internet takhle veřejně.... pedofilové si to pak stahují 😖
@msimankova
@lenatu to jsou kotatka 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Je teda blbý že to nemůžu smazat sama ikdyž je to můj příspěvek...
@lenatu hele, ja na net nedavam vubec nic, proto nemam ani profilovou fotku. jednak kvuli anonymite, nemusi si hned kazdy soused najit, co si o kdescemz myslim a druha vec je soukromi, ma k tomu pristup uplne kazdy, kdo chce. Fcb taky nemam, ale tam me to prijde docela chraneny, ovsem kdo vi 🙂 Jako je to skoda, taky bych se treba rada pochlubila🙂
@kaja2016 Tak to já spíš věřím koníku než FB..Nebo aspoň bych řekla, že na fb je víc úchylů, ale kdo ví no.. ☹ Já třeba nechápu proč pedofily a další tyhle zmetky zavírají do léčeben, já se teda omlouvám, ale já bych to postřílela.. (krom těch co jdou do kastrace). Já byla v Jihlavě na intru a za intrem jsme měli park a nikdo do něj sám nešel..Za ty 4 roky tam znásilnili 5 lidí...Včetně kluka 😉 A tyhle svině co se ukájejí na dětech i na zvířatech by fakt měli postřílet, už jen proto že v Havlíčkově Brodě je léčebna pro tyhle "devianty" a z ní právě utíkali nejčastěji do Jihlavy 🙂. A radši ať umře jeden než např. 3 děti, nebo mít pak doživotní následky..ne děkuji pěkně.. Je to hodně razantní, možná kruté, ale k čemu to je..když odmítají léčbu tak co s nima? Nechat si ublížit dítěti? Máme je živit stejně jako sociálně slabší, kterých se nám většina směje do obličeje? JE to těžký, žít v dnešní době je těžké, ale člověk by se aspoň tolik nebál.
@kaja2016 a těch co se schovávali za stromy a ukajeli se a ukazovali se, bych za ty 4 roky ani na prstech ruky nespočítala...Kolikrát i to byl pan kolem 50let slušně až draze oblečený (potkat ho na ulici vypadal jak bankéř)..takže je to opravdu hrozný ..i když prý tihle co se předvádí jsou jen psi kteří stěkají ale nekoušou..Naše babí vždy běduje nad dnešní dobou..ale tohle bylo i dřív jen se o tom nemluvilo...Každopádně to, že tohohle úchyláka, který znásilňuje děti, zvířata i dospělé zavřít do léčebny opravdu nepomůže..Nejde je házet do jednoho pytle jsou i takoví kteří se léčit chtějí, ale těch je kolik? 4 ze 100?? Opravdu je to smutné...lidi zlejší, tresty mírnější :-/
@lenatu jako fakt opatrně tchyně malé takhle privodila zánět spojivek a jako hrozny tyden jsme nemohli ven doma jako v jeskyni a mala nemohla 3 dny otevřít oci ☹ a ty fotky fakt pozor kdejaký úchyl si je muže stáhnout ☹
@monikagurthova jo už na to kašleme..je to fakt no..hlavně že to vím a vůbec mi to nedocvaklo..prostě jsem blbá..no, člověk už nemůže mít klid nikde
@lenatu bohuzel dneska ne no ☹ je to smutné clovek aby se bal mít dítě na koupališti nahate. Dikybohu za barák na vesnici kde kazdy špunt je v lete na nahacka 🙂
@monikagurthova to jo no..hlavně dřív se víc báli, teď mi přijde že je jim to jedno...

@kaja2016 no my 3 tydny měli to samé...buzení s hysterickým pláčem po 3h a vstávačka mezi 4-5:30..a máme zub 🙂
@monikagurthova však já to taky dělám a říkám mu, vidíš jak je to ošklivé když se vztekáš? 😀