Jídlo a jiné kratochvíle 🙂
Abychom neblokovaly diskuzy 🙂
@monikagurthova kdyby péroval nechám ho sedět 😉..ještě jsem to psala že vydrží pár sekund a je překulenej na zádech a plazí se a popolízá nebo se tomu říká jinak když strká kolena pod bříško a snaží se odrazit? Za týden 6 měsíců ..znám maminku které v tomhle věku holčička stála 😉 měla tu i fotky na MK
Moje mala se akorat zahadne premistuje a na brisku vystrkuje zadek a zkousi soupat nohy 🙂 🙂 Ale nemyslim, ze je nejak moc pomala, spis ty vase miminka jsou teda opravdu sikovny!
@msimankova tak ji zkus dát ruce na patičky aby se měla jak odrazit, taky takhle pomáháme 🙂 no šikovnej je, ale pořád u nás nefrčí překulení ze zad na bříško..
Tak mam se mi na bříško otočí a pak zvedá prdelku ze by jako se plazila a porad prd 🙂 jinak dneska jsem ji nekompromisně dala Hipp 2 protože mi zase začala pít 170 po 1,5 hodině a furt hladová holky to jste mely videt nechutna ale ma smůlu musí si zvyknout a zítra jdu opět zkusit prikrm. Dneska jsem to konzultovala s Dr po telefonu a ten mi rekl ze jestli vypije denně pres litr nemám na nic čekat. Mala vypije denně 1300 ml a porad málo....
@kaja2016 ahoj četla jsem na jiné diskuzi ze se mala boji mixeru. Nase mala to mela taky a vyřešili jsme to s manželem tak, ze si ji vzal do náruče do kuchyně ja mixovala a ona se na to koukala chvilku natahovala ale když viděla, ze se nic neděje byla v pohodě. Takhle jsme to opakovali několikrát a ted uz je v pohodě, ví, ze ji ten zvuk neublíži. A nebo připravuj prikrmy vecer když uz spi na den dopředu....
@monikagurthova ahoj monco, no zkusime to, akorat manzel je skoro porad v praci, tak kdyz je doma, spis cas venujeme radostem nez povinostem. Ja jsem premyslela to delat, kdyz spinka, ale nevim, aby se z toho nevzbudila s hruzou... Uvidim, o nic nejde, jen me zajimalo, jestli to je nejake neobvykle, treba susicku miluje, krasne u ni usina🙂
@monikagurthova prdelka malinka.... No ta moje odmita prikrmy ted taky. A to jsem ji ted uvarila domaci, tvari se, jak kdyz ji davam hlinu a kouka na me tak moudre u toho🙂
@kaja2016 no když spi tak by to šlo protože oni vecer spi docela tvrde mame 2 psy a ti když začnou stekat to je rachot a má nic. Nase mala usina pri vydavaci, na mixer jsme ji zvykli ale susicka ani náhodou. Zkoušíme stejny princip ale ona v tom vidi jen bednu co se nehýbe ale děla rachot 🙂
jinak holky moje dite teda uz leze a sedi v sikmym sedu. Trochu me to desi uprimne, jak je v tom pohybu napred. Jako treba aby nebyla v necem potom zase pozadu🙂
@kaja2016 no ja jsem na ni zvědavá. Dvojku uz přijala proste jsem natvrdo dělala jen tu a smůla nechceš bude hlad (takhle jsem to musela udělat když lady odmítala jakékoliv mléko) a dobrý dneska uz si mlaska. No a zítra jdeme opět zkusit prikrmy mam z toho klepavku uz ted. Ale tak asi uz fakt nastal cas akorát netuším co ji dat jako první po mrkvi tenkrát dost zvracela myslela jsem ze třeba dyni
@monikagurthova ty jo, to je divny.... Njn, jen ony vedi, proc to tak maji🙂 Ja teda tu svou podezrivam z toho, ze ji mixer pripomnel, kdyz jsme jeli autem na vejlet a ztratili se a manzel zacal desne nadavat, to se takhle rozbrecela poprvy 😉 Podruhy, kdyz ji choval bezzubej strejda 😀
@kaja2016 a kolik je malé?
Jo holky otázka do pléna. Dneska se me ptala Mamka co by mela koupit malé k Vánocům....co koupit za hračky prckovi kterému bude 8 měsíců? Uz jste nad tim premyslely? A brzo neni v Kauflandu uz mají čokoládové Mikuláše 😀
@monikagurthova Aha, a ty budes zase zacinat od zacatku? Jako napred zelenina, pak zelenina brambor...atd... Hm, ja bych to mozna riskla rovnou s masem, nebo zloutkem... No dej kazdopadne vedet... Ja dneska zkousela ten domaci - brambor, veprovy a bleee.e.e
Me to teda chutnalo, narozdil od tech lahvicek kupovanejch, tak vazne nevim. No nic, musim jit krmit, jinak se me vzbudi..dneska mam fakt den blbec, snad zitra bude lepe 😉 dobrou noc a prikrmum zdar! 🙂 At to zitra probehne v co nejvetsim poklidu🙂
@kaja2016 budu muset od zacatku ☹ taky jsem chtěla najet tam jde jsme skončily ale MUDr mi rekl ze to neni dobrý nápad protože od posledního pokusu zběhlý 2 měsíce a bříško si musí zvyknout bla bla bla nevim prijde mi to jako alchymie s námi se nikdo neparal div ze nam v pul roce nedali zuzlat rizek 😀
@kaja2016 copak to? Uz se zase budí v noci? Me mala dikybohu spi od pul 8 do pul 5 a pak az do sedmi rano ted zase co ma tu dvojku předtim porad jen jedla a začala se budit po 3 hodinach hrozny. Ted uz zase jedeme nas režim
@monikagurthova Budi no...dneska spala celou, ale jen diky tomu, ze pokazde kdyz zacala plakat, tak jsme ji dala dudlika, asi 7krat za noc. Celou noc se me zdalo o tom, ze ma hlad a ze jsme ji zapomnela u sousedu🙂 No nic, jdu ji nakrmit, ale to jsem ji teda krmila i predtim kolem desate a vstavala pak v sest...dobrou 😉
@monikagurthova aha, asi se zacina mrkvi stejne jako po joginskem pustu🙂 ale fakt🙂
@monikagurthova No tak super 🙂
@kaja2016 jo a pak to zapila 200 ml mléka
@monikagurthova mne prijde mrkev docela agresivni doted, Lucku po ni boli bricho. Idealni je dyne a taky cuketa, ty se mi osvedcily nejvic. K tem darkum, nejvic se mi libi nejake stavebnice - kostky, kybliky s prostrkavacimi tvary, tahaci zviratka a takove ty mekke knizky. Mame dve a Luci miluje hlavne latkovou sustici 🙂. Obecne nemam moc rada hracky, kde se stane pruser, kdyz dojdou baterky 🙂
@msimankova no jasne hračky na baterky ani náhodou vidíš zajímavý typ 🙂
Ta nase cacorka je nějaká divná uz tyden ma to ze by jen jedla a spala. Probudí se po odpoledním 2 hodinovém spánku a za pul hodiny uz si zase mne ocicka a je ospala. Usne pak tak na pul hodky vzbudí se a za pul hodiny zase ospala.....mate s tim zkušenost?
@monikagurthova my budem taky kupovat skládačky, ty kruhy od nejmenšího po největší a pak takovou dřevěnou destičku a z ní jsou vyříznutý zvířátka a musíš to tam dát zpět 🙂 a ještě něco takového...jinak s dýní je šikulka 🙂 my jako úplně první měli převařené jablko a do toho přidávali postupně mrkev, protože mrkev nechtěl 🙂. Jinak s tím spánkem nevím, ale papá nádherně 🙂 to u nás to tak slavné není..stále po 120ml :-/
@lenatu ta nas Hipp 2 každé 3 hodiny 170ml a kdyby bylo víc tak pije jeste. Ja mrkev radši nedala minule to bylo fiasko ale lady odmítá ohrate prikrmy a to nevim co ji na tom chutná fuj
@monikagurthova no je fakt, ze ja prikrmy moc neohrivam a vse ok 🙂. Nemuzou lezt Eli zoubky? Unava a vetsi hlad by to mohlo znamenat...
@msimankova a vis ze mas pravdu zuby ji lezou a 4 naráz no vidíš to me nenapadlo 🙂
@monikagurthova 4 naraz? Tak to ma opravdu hodne prace 😀

@lenatu ten tvůj malej je tak sikovnej mladší jak ta nase a uz leze peruje na 4....ty jojo