icon

Jídlo a jiné kratochvíle 🙂

monikagurthova
26. srp 2016

Abychom neblokovaly diskuzy 🙂

lenatu
28. zář 2016

@monikagurthova Ježíš chuděra...ale zas to bude mít rychleji za sebou 🙂

monikagurthova
autor
28. zář 2016

@msimankova jo když uz tak uz leze ji spodní a horní jednička a obě spodní stoličky me by trefilo u nas nemůže byt nic standardně

monikagurthova
autor
28. zář 2016

@lenatu no dikybohu krom toho ze je pres den protivna tak v noci spi v pohodě ale teda dneska mi vzala prst a hryzla au huba plna zubu

msimankova
28. zář 2016

@monikagurthova stolicky?? Chudak. K tomu hryzani - uz jsem taky pokousana, vzdycky si Luci rano beru k sobe a tuhle mne probudilo, jak mi okusovala prst 🙂 🙂

Jinak mala asi zjistila, ze jsem si stezovala, ze je lina, jak normalne usne v 8, dneska do 10 perovala na kolenou a smala se... 🙂

kaja2016
29. zář 2016

Holky prosimvas, na nejake jine diskuzi me jine maminky doporucuji, abych diteti jidlo nemixovala, ale krajela na kosticky, vcetne masa. ze to pry take tak delaji. Ja si to teda nedokazu predstavit. Zrejme jsou to deti kojene a s prikrmy zacinaji treba v sedmem mesici, ale to uz tam radeji zjistovat nechci, nebot jedna dama je tam pekelne neprijemna🙂 Kazdopadne, co si o tom myslite vy a jak to delate?
@msimankova
@monikagurthova
@lenatu

monikagurthova
autor
29. zář 2016

@kaja2016 ja mixuji neumím si představit jak to děla s masem....

kaja2016
29. zář 2016

@monikagurthova uf, perny nervy se zubama. 😖 Ja jsem uz na to nocni krmeni rezignovala, proste se dvakrat za budi, trapit ji nebudu, Takze krmim cca ve 2 a v 5, a v 6 pak vstava. Zuby nastesti zatim nikde. Jsem zvedava. 😉

lenatu
29. zář 2016

@kaja2016 taky mixuju, nevím jak by telecí ukousal 😀 a co to je za diskuzi? Ty jo, já si to fakt neumím představit..jako taky už to mixuju "nahrubo" ale pořád je to kaše s pidi kousky ..:-/

lenatu
29. zář 2016

@monikagurthova Téda už i stoličky..to je mazec..a byli jste už u zubaře? Já totiž chodím k zubařce co je i dětská a má mě odmala a vyfasovali jsme kartáček a pastu a po koupání čistíme 😀 u nás se tomu všichni diví, tak jestli to tak nemáte?

monikagurthova
autor
29. zář 2016

@kaja2016 ja musim zaklepat mala se budí v noci jen jednou a vstává jak kdy ted 6-7. Dneska spucovala asi 10 lzicek dýně a zase 200 ml mléka zajímavé myslela jsem ze ji ma prikrm zasytit 😀

monikagurthova
autor
29. zář 2016

@lenatu ona je jeste nema úplně venku jen to tam cinka 🙂 no zubař bude peklo můj skončil a nového se mi jeste nepodařilo sehnat ☹

monikagurthova
autor
29. zář 2016

@lenatu jinak ne dasne ji fakt necistim 🙂

lenatu
29. zář 2016

@monikagurthova já že je máte venku 🙂 no my zatím čistíme ty dva co má venku 🙂

lenatu
29. zář 2016

@kaja2016 a u nás se taky stále nespí budí se na jídlo v 1h a v 5h vstavame 🙂

lenatu
29. zář 2016

@monikagurthova *já myslela že je máte venku...prostě telefon 😀

monikagurthova
autor
29. zář 2016

@lenatu úplně jeste ne klubou se ale uz aby byly venku lady je tak protivna te ji mam sto chuti poslat někam rekomando 🙂

lenatu
29. zář 2016

@monikagurthova no jo, kdo by nebyl protivnej 🙂...jinak nám i zubařka řekla že až porostou další at to zkusíme masírovat kartáčkem že to pomáhá, ale jestli to má hodně oteklý tak nevím jestli bych ji prudila strkanim kartáčku do pusy

monikagurthova
autor
29. zář 2016

@lenatu úplně jeste ne klubou se ale uz aby byly venku lady je tak protivna te ji mam sto chuti poslat někam rekomando 🙂

monikagurthova
autor
29. zář 2016

@lenatu hm uz vidím malou jak je nadšena z toho ze ji masiruji dasne kartáčkem 😀 ta by me vypiskala

lenatu
29. zář 2016

@monikagurthova 😀 tak u nás to funguje

monikagurthova
autor
29. zář 2016

@lenatu ji stačí když ji tam jezdím prstem s mastickou a je zle.

kaja2016
29. zář 2016

@lenatu prosimte je to diskuze, co jsem zalozila ja 🙂 Me dite se boji mixeru, mate zkusenost? 🙂 Nejak tak, presne nepamatuju. Byla jsem narcena, ze dite predcasne krmim masem a dale, ze radeji budu dite desit jeho hlukem, nez abych ji maso normalne nakrajela🙂 Ale to byla extremni reakce, jinak vsechny reakce uplne normalni 😉 Ovsem prvorodicka znejisti, ze....

lenatu
29. zář 2016

@kaja2016 Ježíš, to je teda dost přes čáru..no jo, taky bych znejistila 🙂. My se nebojíme ničeho tatínek s ním chodí asi od 3 měsíců sedat na motorku a už to měli i nastartované..takže ani vysavač ani mixér nic na to neříká..jen zvážní 😀

kaja2016
29. zář 2016

@lenatu haha, to je bomba s motorkou. Jinak prave ze dcera se taky neboji niceho, u susicky spi, vysavac ji uklidnuje...ale mixer, to je strasny, fakt 😉

msimankova
29. zář 2016

@kaja2016 no neumim si predstavit, ze bych to nemixovala, vzdyt i na traveni to je spatne, kdyz to neni rozkousany... Tu diskuzi si prectu a mixovala bych proste ne pred malou. Ja vlastne nevim, jestli se moje dite boji mixeru, jeste ho neslysela 🙂

Kojeny deti to maji jinak, zrovna mi svagrova rikala, ze jeji malej si da rovnou v 10 mesicich knedlik s omackou... To zas prijde divny mne. No hlavne se smeju, protoze do oci mi to nereknou, ale pry je moje mala na tom hur, protoze neni kojena, to je fakt demence tohle. Kazdopadne nevim, kdo je na tom hur, protoze moje mala knedlik rozhodne neuvidi v 10 mesicich.

msimankova
29. zář 2016

@monikagurthova Lucka nechtela mliko po prikrmu asi po pulce davky, az mi bylo divny, ze ji to staci. Takze tak po 5 - 6 dnech...

lenatu
29. zář 2016

@kaja2016 Joo u nás vysavač je tišící prostředek, ale co si tak vzpomínám tak se lekl fénu když jsem ho poprvé pustila (asi ve 4m) a to už natahoval a nakonec dobrý 🙂..a ten ponornej nemáš? Já to tím mixuju a ten je tiší než náš mixér..tak třeba by to bylo lepší 🙂

lenatu
29. zář 2016

@msimankova tak to s tím knedlíkem v 10 měsících to jsou teda nějak rychlý ne? Jako malej už toho taky basti dost...ale na knedlík má tak do roka čas 😀

kaja2016
29. zář 2016

@lenatu Jo, mas pravdu, taky me to napadlo s tim ponornym. Zkusila jsem a plakala taky, ale mozna ze byla v soku uz z toho velkyho mixeru....zkusim priste...ted mam zavareno, ale to vicko pri otevirani necvaka, tak asi blbe, tak jsem to radsi hodila jeste do mrazaku...

msimankova
29. zář 2016

@lenatu nejmin 🙂. Ale jsou svaty, protoze koji, vime jak. 😀

Strana