icon

Jídlo a jiné kratochvíle 🙂

monikagurthova
26. srp 2016

Abychom neblokovaly diskuzy 🙂

lenatu
29. zář 2016

@msimankova a s tím kojením..je to hrozný, já nevím co z toho tak dělají..fakt kojící fanatismus...

lenatu
29. zář 2016

@kaja2016 ja vůbec nezavaruju..prostě vařím každej den a když někam jedem koupím skleničku..asi jsem na to moc líná ☹ 😀

msimankova
29. zář 2016

@kaja2016 S tim mrazakem? Zkusila jsem to dvakrat a neprijde ti pak ta konzistence uplne divna? Chutove mi to jiny neprislo.

lenatu
29. zář 2016

@msimankova no však jo..kojí tak jsou "lepší" mámy...ach jo

monikagurthova
autor
29. zář 2016

@msimankova takze říkáš vydržet? Me prijde ze je zase po prikrmu hladovejsi no uvidime.

kaja2016
29. zář 2016

@lenatu hele nejsi, ja taky sklenickuju, ale ted chci zkusit neco pripravovat protoze me jednak kazdou sklenicku neji, takze vyhazuju...taky me vadi se s tim tahat z kramu...ted jsem si teda nejaky ovocny prikrmy objednala prez net...no proste to chci zkusit...mam parni hrnec z lidlu asi za tisicovku a tam jen strcis vsechno naraz, za 40 minut ti to pipne, ze to je a pak to hodis do mixeru...

@msimankova zatim nevim, budu to zkouset davat zitra, ale ja jsem delala brambory s veprovym a divnou konzistenci to melo uz rozmixovany, horsi to snad uz nebude...

kaja2016
29. zář 2016

@msimankova Kojomafie no. Ja uz to ani komentovat nebudu 😉 JInak s tim mixerem, ja jem to taky nevedela, nez jsem zacala delat ty prikrmy. Ja prave ani nemuzu ozkouset, ze by ji nekdo u toho drzel a ja bych mixovala,

msimankova
29. zář 2016

@monikagurthova jojo, vzdycky vypila po par lzickach svoji davku a pak jednou proste nechtela. Od ty doby bez problemu, jen zapit cajem. A porad nechce moc pit, takze davam vic vody do zeleniny. A dobry, uz mame jen 3x 180 UM a trochu kase, ovoce a zeleninu s masem. U jidla dela mnam mnam a to jsem si to na zacatku prikrmu neumela predstavit.

lenatu
29. zář 2016

@kaja2016 já taky ovocný kupuju, už nám na zahradě nic neroste..jen víno 😀 ...co kupuješ? My hodně Hamánka je toho hodně a za dobrej peníz 🙂

kaja2016
29. zář 2016

@lenatu vino je fajn🙂 a delate vlastni? Vis ze ani nevim, co jsem to objednala, zejtra to vyzvednu msm hned vedle domu dpd zasilkovnu, tak napisu. Predtim hipp a hami, ale ji me vicemene jen banan a hrusku. Ted jsem objednala rozmanity, tak uvidim, kdyztak to snim ja, me chutna vsechno🙂

lenatu
30. zář 2016

@kaja2016 No zkoušeli jsme burčák, ten se docela povedl. Jinak domácí víno taky..ale nic moc..buď je to jak mošt a nebo "vínovice" 😀

kaja2016
30. zář 2016

@monikagurthova Tak pisu, jak jsem slibila, - Jo, to zmrazeny, rozmrazeny ma jinou konzistenci, dokonce me prislo, ze i chut, nebylo tak citit maso a brambory maji takovou vodovou "prichut".

kaja2016
30. zář 2016

@lenatu A dneska jsem vyzvedla ty ovocne prikrmy, co byly v akci, a je to samej Hamanek a chutna to docela dobre.

monikagurthova
autor
30. zář 2016

Holky tak srandy kopec dneska u MUDr na půlroční....doktor napočítal 6 klubajicich se zubu 😀

lenatu
30. zář 2016

@monikagurthova :-O no pane jo...to je mazec!

lenatu
30. zář 2016

@kaja2016 jojo hamanky jsou dobrý

lenatu
30. zář 2016

Asi bude jogín 😀

lenatu
30. zář 2016

Aneb takhle si vystajloval přetáčení na záda 😀

monikagurthova
autor
30. zář 2016

@lenatu lepsi mnohem 🙂

monikagurthova
autor
30. zář 2016

@lenatu nase mala se otáčí na břicho tak, ze se kolikrát bojím aby se neprelamala pater

kaja2016
30. zář 2016

Tak jsem udelala asi deset prikrmu a sup to na mrazak. Nemela jsem silu docist clanek o nebezpeci zavarovani v klasickem hrnci. Tak snad zitra... se podesim, coze se mi to mohlo predevcirem stat...a me babicce kazdy podzim.. 😉

lenatu
1. říj 2016

@monikagurthova no on se takhle zvedne a praskne sebou na bok a na záda...ale rána to je dost...a je vysmatej jak měsíček..tak nevím 😀

lenatu
1. říj 2016

@kaja2016 tak hlavně řekni jak to dopadlo, bych začala zavaret taky 🙂

monikagurthova
autor
1. říj 2016

Holky hrůza, dneska v noci to samé jako tehdy když jsem zkoušela prikrmy. V poledne mala krasne snedla asi 100 ml dýně dopila se 100 ml mléka. Vecer 19:00 vypila před spaním 200 ml a pak po 170 ml ve 2:00,4:00,6:00 s v sedm vstávala. Hrozny

monikagurthova
autor
1. říj 2016

@lenatu ja uz nezavaruji všechno to vybublalo a to se D tim vickem nedalo hnout.... Budu mrazit

monikagurthova
autor
1. říj 2016

@lenatu jo to mala když se ji povede otočit se na zada tak se vzdycky praskne do hlavy a to je rev

lenatu
1. říj 2016

@monikagurthova noo pěkný teda, nemohl by to být spurt?

monikagurthova
autor
1. říj 2016

@lenatu to uz by mela asi 7 v radě. Nene to samé se stalo předtim a jakmile jsem prikrmy vysadila (začala všechno zvracet) tak zase v noci jen jedno krmeni. Vcera třeba uz krasne papala dyni fakt toho snedla az jsem si říkala aby nepraskla. A stejne zapila to tolika mléka a v noci tohle. Jako kdyby po tom prikrmu byla hladovejsi nebo ja nevim.....ale je to fakt divny. Minule to bylo to samé. Akorát tentokrat nezvraci a ji krasne a s chuti

lenatu
1. říj 2016

@monikagurthova tak je to možný, Malej když si na to zvykal tak taky snědl třeba 150ml mrkve s masem a bramborou a zapil to 120ml..a postupně to mliko už nechtěl...ale v noci se budí furt stejně no...tak vůbec nevím ☹

monikagurthova
autor
1. říj 2016

@lenatu ty jsi od zacatku michala? Je možné ze je to tim te jsem ji dala samotnou zeleninu. Dneska zkusím dyni s ryzi tak uvidime

Strana