icon

Jsem špatná máma, když nekupuji příkrmy?

13. dub 2024

U prvního dítka jsem příkrmy vařila a měla jich plný mrazák. Občas jsem koupila skleničku a to hlavně když se jelo na dovču a podobně. Teď u druhého jsem začala zkoušet dávat příkrmy před 10 dny. Uvařila jsem mrkev, batátů a dýní. Noo moc mu to nejelo ale zkusil s nenutila jsem. Jenže pak jsem koupila jednu v dm (první lžičku od hame) a dala mu ji. Ta mu samozřejmě chutná. Snědl tu malou skleničku v rámci tři obědu. No a dneska jsem automaticky načala další.... A tak nějak jsem si řekla že mě to vaření nebaví 😂😂😂. Přijde mi že nemám čas na nic. Vím není to omluva ale prostě to tak je... A já si říkám jsem jediná? Jsem špatná máma??? Když mi třeba máma řekla jak za našich let se žádný příkrmy ani nedělaly, že se dělalo husté mléko až se přešlo přes kaši ke klasickému jídlu... Tak si říkám asi se to prostě moc řeší dneska. Ale asi potřebuju uklidit, že nejsem skutečně jediná 😂 nebo naopak si rejpnete a já třeba začnu 😂😂

Strana
z2
jahodi
15. dub 2024

já jsem chtěla dělat příkrmy domácí, ale brzo se zjistilo, že dcera mi jedla jenom kupované. A ještě jsem je musela extra mixovat. Neřešila bych to.

eldoradoh
15. dub 2024

Doporučuji pro skleničky zajet do Německa, jestli máš možnost. Vyjde to cenově levnějí, než u nás a třeba značka Bebivita je TOP!

sorboni30
15. dub 2024

Moje dcera nechtěla domácí, ale chtěla skleničky. Tak jsem dávala skleničky. Pak začala odmítat skleničky a jedla domácí. Teď má dva roky a sni fakt vše 😊 Hlavně má ráda sýry, okurek a šunku ✌️

trilien
15. dub 2024

Ja som nenavidela varenie prikrmov. Dcera, ale odmietala sklenicky, takze mi nič ine, ako kazdy den varit a mixovat, neostavalo. Bola som stastna, ked mala v 10m otestovane dostatocne spektrum surovin a zaroven pozadovala kusky 😁 Vobec by ma netrapilo, ak by to bolo naopak. Dieťa nerobi menej šťastnym jedlo zo skleničky a matka nie je lepšou matkou len preto, ze v 30 stupnovych horucavach vyvara teple prikrmy, mixuje ich a niekedy polovicu vyhodi, lebo, mrňús ma chut hlavne na mlieko 😂

nagojka
15. dub 2024

Jsem na tom úplně stejně a byla vždycky...střídala sem to..někdy sem uvařila něco já někdy moje mamka..dneska má syn 2roky 8 měsíců a když je nejhur skleničku mu dam ještě dnes..já nikdy nebyla k vaření...nesnáším to a hlavně nesnáším pořád vymyslet co vařit...takže když mi si dáme nějakej steak nebo něco co bych malýmu prostě nedala dostane skleničku...dvě jídla fakt vařit nehodlám😂😂

petrab13
Odpověď byla odstraněná
Strana
z2