Kaše na dobrou noc. Které bez cukru dáváte?

terez317
5. únor 2023

Maminky dávám své dceři 7mesicu )
Na večer kaši na Dobrou noc... Sunar nebo. Gerber 225g. Dávkováni je 150ml vody a 5-7 polévkových lžic, malá to má tak cca na tři dny. Chtěla jsem se zeptat jaké kaše dáváte vy brz cukru, ktere déle vydrzi nebo uz muzu davat klasickou krupičku.

journals
5. únor 2023

@terez317 krupici z obyč mléka? To určitě ne. Doporučení nemám, stejně starému synovi dávám kaši ráno, což mi dává větší smysl. Dostává Kendamil. Bez cukru byly i Hipp, také mají kaše před spaním.

dasipe
6. únor 2023

Kaše je na noc těžká na žaludek a mě naše sestra u pediatra řekla "hlavně jí prosím vás nedávejte kaši na noc. To se dává jen dětem, které špatně a málo přibírají". Takže asi tak

luckavobo
6. únor 2023

@terez317 Já dávala kaše na doporučení doktorky k večeři, aby si zaplácly bříško a hezky spaly. Kupovala jsem Nutrilon. Dávkování vždy od oka.

alice180
6. únor 2023

@dasipe no já třeba dceři taky dávám, ji to vyhovuje.

emillyhk
6. únor 2023

My sice dávali kaši k snídani, ale kupovala jsem v DM nemléčné a dělala normálně s UM.

tridvajedna
6. únor 2023

Dávala jsem až od 9.m. k snídani kaše uvařené ve vodě z pohankové, kukuřičné krupice, z ovesných vloček, rýže nebo jáhel. Když nebyl čas, tak instantní kaše zn. Nominal. Kravské čerstvé mléko jsem dávala až po 1.roce.

malinkata
6. únor 2023

Já dávám na noc od Hami, Sunaru mléčnou a v pohodě.. Též na doporučení doktorky, protože málo pribiral, ale vliv na spánek to vůbec nemá, stejně musím uspat na 🐐 a do půlnoci je vzhůru. Je mu čerstvě 6 měsíců

sorboni30
6. únor 2023

@dasipe děti jsou různé.. já jsem dávala synům kaše na noc a dávám kaši na noc i malé a spí celou noc. Pokud má mimco prdíky, problémy s trávením, bolení tak kaši na noc určitě ne.. ale pokud je v poho jak třeba moje děti tak proč ne. A dávám od Hami mléčnou medovou, banánovou.. malé chutná a my spíme celou noc.

dasipe
6. únor 2023

@sorboni30 to já i kdybych dala tý naší cement s pískem, stejně nebude spát celou noc 😅 jak ti závidím 😅

veru181
6. únor 2023

Dávala jsem Sunar, Nutrilon, Hami (tam jen pozor, že některé přislazované jsou), Kendamil, Hipp.

gdpr
6. únor 2023

Ja som vobec tieto instantne detske nedavala... Davala som na zahustenie od 5mes. NOMINAL ryzovu kasu a neskor aj ine od nich + som pridala cerstve ovocie🙂 cenovo aj zlozenim vychadza lepsie 😂