Který jogurt je vhodný pro 7měsíční miminko?
Ahojte , asi blba otázka , ale který kupujete takhle malým dětem ?
Brala jsem jakýkoli. Syn má období, kdy ho jí a pak ne. Sní jakýkoli jogurt - Boni z Penny, nějaká značka Kaufland. Řeším jen aby měl minimálně 3,5% tuku.
Brala jsem jakýkoli. Syn má období, kdy ho jí a pak ne. Sní jakýkoli jogurt - Boni z Penny, nějaká značka Kaufland. Řeším jen aby měl minimálně 3,5% tuku.
@anonym_1fba21 ok , dekuji
To vůbec není blbá otázka. Začínali jsme s bílým Hollandia. Hodně levné jogurty jsou plné škrobů.
To vůbec není blbá otázka. Začínali jsme s bílým Hollandia. Hodně levné jogurty jsou plné škrobů.
@1pomnenka Když jsem si četla složení, tak třeba ty primární značky škroby neobsahovaly. 🤔
Já kupuji roky selskou hollandii 🙂. Dceři už jako mimču vyhovovala i ta pevnější konzistence a za mě je to jeden z nej jogurtů co se dají v supermarketu koupit 🙂
@petra166 Hollandia je strašně kyselá. Malému nejvíce chutná Opočenský jogurt ve skleničce. Je jemný, nahoře smetanový a není tak kyselý. Za mě TOP (můj malý má 9m)
Všichni hrozně chválí a doporučují holandii, ale moje dcery mi na ní hodily bobek. Začala jsem kupovat bílý Choceňský a spokojenost dodnes.

Kupovala jsem bílý (hollandia apod.) a případně přidávala zavedené ovoce, trochu přesnidávky, ...