Ohřívání příkrmu bez elektřiny 🤷♀️. Jak to vyřešit?
Ahoj holky, prave jsem se dozvěděla, ze máme dnes odstavku elektřiny, takže vůbec nevím, jak dnes ohřát malému obed (ani sobě, ale tak to je menší problém). Mate nějaký tip? 😀
Pokud to mate jeden den, tak když jeden den nedáš příkrm, tak se nic nestane.
No napust si horkou vodu z kohoutku, dej vodni lazen a michej. Bude to trvat dyl, ale da se.
Kdyz bylo nejhur, tak sem si sklenicku dala na telo, aby se ohrala aspon k tem 30st.. ale to bylo venku. Doma muzes dat i na topeni treba.
@ondul jestli je ohřev vody přes elektriku,tak nepotece ani teplá voda 😟
Kdyz je tepla voda tak do ni. Jinak me dite jedlo (a dokonce kdyz rostly zuby tak preferovalo) i o pokojove teplote.
Všem moc děkuji. Nakonec mě snad spasí sousedka s plynovým sporakem 😀 Na elektřinu máme úplně vše, jinak mě ta voda z kohoutku taky napadla. Pokojovou teplotu jsme u oběda ještě nezkoušeli a prave jsem ani nevěděla, jestli je to u té zeleniny vhodné.
@veru181 plynový sporák je dobré řešení,nejen při výpadku el.energie. Celkově se na něm lépe vaří. A naši mají taky vše na elektřinu, tak mají ještě starý vařič na plynovou bombu, na kterém buď udělají to, kvůli čemu je zbytečné rozpalovat plotnu ,nebo právě při výpadku 😉
@amazonkajanik To zní dobře, děkuji za tip 🙂 My jsme prave koupili dům, u kterého neni vůbec přívod plynu, jinak bychom také chtěli obojí.
Jen tak pro inf.. Ted se o tom bavim s rodici..... Z bohleru by mela tect horka voda... Pokud vypki elektriku a tys nepustila horkou vodu na neco... Tak si mohla napusti horke vody a ohrat to... Zalezi na nastaveni... A to muze byt i na 80 stupnu, takze i kafe by sis udelala 😃 my mame myslim 60, ale ohrejes to

Asi blba otazka, ale nemas treba ohřev vody na plyn? Ze bys napustila horkou vodu do kastrolka a jidlo tam vlozila v misce.... Topeni vam taky nebude fungovat ze?