Rostoucí židlička Unize nebo Jitro?

tital
29. led 2013

Dobrý den všem.
Rostoucí židlička UNIZE i JITRO vypadají velmi podobně. Máte někdo přímou zkušenost s obojím ? Uvažujeme o koupi, ale třeba Stokke jsem kvůli ceně úplně vyřadila z uzšího výběru....
Prosím napiště recenze na tyto konkrétní židličky a případně jejich příslušenství.
Foto - prvni je JITRO druhá UNIZE.

lisanda81
29. led 2013

máme Jitro 100% spokojenost, příslušenství područky + pultík pro nejmenší, polster

tital
autor
29. led 2013

@lisanda81 Vidim, ze mimi teprve cekas ? Pouzivate tedy zidlicku aktivne nebo ji mas jen pripravenou ?

jmisa
29. led 2013

My máme Jitro a spokojenost, sedám na ní i já. Jako batole měl syn Chicco Poly, tam lehal od 5 měsíců, vyhovovalo mi polohování a ke druhým narozkám dostal Jitro. Nemáme teda žádné zvláštní přislušenství typu područky a putlít, rovnou sedal u jídelního stolu.

lisanda81
5. únor 2013

@tital my už jednoho prcka máme, malá byla na začátku - příkrmy v autosedačce a jak si sedla tak jsme ji dali do židličky, takže proto máme i pultík a područky (drží ten pultík). Malá se naučila velmi rychle na židličku sama vylézt (i když tam byl pultík), takže obrovské plus- nemuseli jsme ji neustále zvedat.

olusenka
5. únor 2013

Jitro máme, používáme asi 3 měsíce (od 10měs.) a jsme s ní zatím naprosto spokojení. Máme celé příslušenství, stupínek, pultík, kalhotky pro nejmenší děti, i sedák navíc jako opěrku na záda, aby netlačilo. Jitro je pokud vím vlastně napodobenina Stokke. My ji kupovali přímo od výrobce (Ing.Maternová), na jejich stránkách bylo více kvalitních fotek než jinde, takže se nám lépe rozhodovalo.

tital
autor
5. únor 2013

Objednano JITRO 🙂
Dnes dovezli, tak snad muz vecer slozi, uz se tesim.

zvalentova
29. pro 2013

@tital Zdravím, chtěla jsem se zeptat, proč nakonec vyhrála Jitro? Kupuji dvě a tak je Unize zatím mírný favorit, i kvůli ceně. Díky

tital
autor
29. pro 2013

@zvalentova Hoj, precetla jsem všechna pro a proti a byla mi sympatictejsi i vzhledem. Dokonce jsem ted tyden před vanoci objednávala druhou - pro 15 mesicni dcerku, porad lezla na tu synovu 😵 Uz ji mame doma a jsme maximalne spokojeni, ale musim napsat, ze UNIZE jsem vlastne nikdy nazivo nevidela....

zvalentova
9. led 2014

@tital ahoj, tak já nakonec vzala Unize - u Hajdalánku jako studentská židle Maja. Kvalitní zpracování, nosnost 110 kg. Celkově dobrá volba. O to víc bych chtěla vidět jiné židle, zvlášť v čem je natolik zásadní rozdíl, proč jedna stojí 1900,- a jiné 4.000.

tital
autor
9. led 2014

@zvalentova Materiál, zpracovani. marketing.... 😉 to budou hlavni rozdily v cene...

brigule
18. srp 2014

moje příbuzné mají stokke trip trap už od prvního dítěte, jedna už 19 let, druhá o něco míň, ale zase židle zažila 4 děti. Židle je používána do dnes a je pořád stabilní. Sice dostatečné odřená, ale pořád plně funkční. Nikoho jiného s jinou židlí (jitro, unize) neznám.

kucirlib
17. zář 2015

@zvalentova Ahoj, četla jsem tuto diskuzi a koukám, že jsi vybrala Unize. Mohla bych vědět tvoje zkušenosti a dojmy z používání? Taky přemýšlím jestli Unize a nebo Jitro a dnes musím objednat. Předem díky za info.

zvalentova
17. zář 2015

@kucirlib ahoj, jak jsem psala princip Unize, ale výrobce Hajdalánek, typ Maja. Špičkové zpracování, nejlepší cena.