Savičky jakoby prokluzujou, špatně se z nich saje
1. lis 2016
Ahoj, máme problém, ☹ malý (necelé tři měsíce) má mléko víc zahuštěné kvůli refluxu, lahvičky značky MAM. Vše bylo v pohodě než začal před týdnem blbě sát krmení trvalo i 40 minut. Tak jsem se dočetla, že MAM vyrábí savičky od 2. měsíce, jenže ty mu jakoby prokluzujou, nepřisaje se pořádně a napoliká hromadu vzduchu, a pak má bolení, tak jsme koupili zpět novorozenecké a je to to samé... Poradíte?
@paolapou To verim. Ja budu zitra po dlouhe dobe zkouset lahvicku od MAM a Medely,jestli mu nektera nesedne🙂 Ze zacatku jsem zkousela savicky s ruznym prutokem, tvarem a velikosti nez jsem nasla tu,co by mu sedla. Kolikrat pil hezky a jindy polykal vzduch,teklo to vsude nebo mu to vubec neslo sat.

Maly ma take reflux a zahustujeme. Koupila jsem si obycejnou kulatou savicku v lekarne, podobnou te,co pouzivali v nemocnici. Je teda na klasicka mala hrdla. MAM mame doma a z toho mi nepije:-/ Je dulezite,aby nebyla savicka moc tvrda,tak pred koupi vzdy zkousim zmacknout mezi prsty. Mam jich uz nekolik (Pepco, Nuk, Canpol),ale ta "noname" z lekarny sedi nejlip . Dodam foto. Urcite se da sehnat podobna.