Termonádobí na dětské příkrmy na cestování, doporučte

janakailana
9. črc 2016

Zdravím děvčata, doporučte, prosím, nějaké kvalitní termonádobí na příkrmy se kterým máte zmušenosti, ve kterém by vydrželo, alespoň pár hodin teplé jídlo pro mrňouska. Děkuji

jipe
10. črc 2016

@janakailana já mám termotaštičku od aventu, ty 4 hodky tam hodně ohřátá slenička vydrží, aby byla teplá

janaaanna
10. črc 2016

http://sterilizatory-a-ohrievace.heureka.sk/chi...

My jsme měli tuto od chicca. Jsou tam dvě nádoby, do jedné jsem dávala příkrm a do druhé vodu na mléko nebo na kaši, dalo se pak jít ven na celý den (příkrm k obědu, déle bych ho asi ohřátý nedržela kvůli bakteriím). Vejde se tam i hrnek s pítkem od Aventu, takže jsme tam pak dávali i horkou vodu na mléko třeba v hotelu, ráno byla akorát a když se malá vzbudila v 5, tak jsem jí dala mléko a nikam jsme nemuseli. Dá se to využít i bez těch nádob jako termoska, ale to mi přišlo třeba s čajem, že to teče - muselo to být opravdu svisle a v klidu.

Mějte se hezky!

janakailana
autor
11. črc 2016

@janaaanna dik za dip, a jak dlouho teda vydrzela ta horka voda v termosce aby byla akorat na mlicko ci kasi?

terezasm
11. črc 2016

Ahoj, mám standardní termosku z tesca asi za 50 korun a když tam dám horkou vodu, tak vydrží teplá k mléku nebo kaši zhruba 10 hodin. Pak mám na příkrmy - http://www.skip-hop.cz/produkty/termoska-vidlicka/ a jídlo vydrží teplé zhruba 7 hodin.

a_kurbanova
13. črc 2016

Ahoj, jsem fanoušek znáčky Joseph Joseph. Britská společnost, která se zabývá designovými doplňkami do kuchyni. Já mám spoustů věci od něj a teď oni začali vyrabět nádobky pro dětí. Tady můžete na něj kouknout: giftlab.cz/krabicky-na-potraviny-dial/. Z vlastní zkušenosti vím, že nádobky pro dospělých jsou z velmi kvalitního materiálu a pokud někam vyrázíme, tak určitě vím kam veškeré potraviny dat. Bohužel nejsou termo... :( Ale dá se je ohřívat v mikrovlnce. Co se tyče termo nádobky, já mám termo tašku od Joolz. 2 hodiny to vydrží. 🙂 Omlouvám se, pokud mám nějaké chyby, nejsem češka. 🙂

a_kurbanova
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
janaaanna
13. črc 2016

@janakailana Celou noc (10 hod) bez problémů, to bylo spíš horké, déle jsme to nezkoušeli. Ale když jsme tam dávali ten hrnek Avent, tak jsme do něj dali vodu z varné konvice, ještě ho nechali stát venku a pak teprve dali do termosky, tu jsme nezavírali naplno a ráno byl akorát. Takže pokud to tam dáte vroucí a zavřete, tak to vydrží opravdu dlouho.