Máte tuto rozložitelnou postýlku?
Dobrý den,mám přesně tuto,kdybyste něco chtěla vědět,klidně se ozvěte🙂 pěkný den
@neliniezoe Jak jste s ní spokojená, vydržela vám dlouho? Co se vám na ní třeba nelíbí, s čím nejste třeba spokojená a s čím naopak ano? 🙂 děkuji 🙂
@gabrolo Spokojená, toť otázka🙂 Bílá není čistě bílá, je to spíše smetanová. Rošt jde pouze do dvou poloh, dcera má rok, má rošt úplně dole a já mám docela problém ji tam spící dát (měřím 165cm). Přebalovací pult byl skvělý do cca půl roku, kdy jsem mohla být k němu čelem, ale jak dcera rostla, musela jsem ji dát už podélně - horší manipulace při přebalování a spol., jelikož jsem ji měla z boku. Výhoda je ta, že postel je nádherně široká, dcera ještě v roce v ní bezproblémů leží napříč🙂, ovšem je problém sehnat na ni prostěradlo🙂
Děkuji za zkušenost. Mě se libí že je s přebalovacim pultem. Asi do ní půjdu.
@neliniezoe Děkuji za postřehy 🙂, ale vidím že docela více negativ než pozitiv, ještě se podívám po jiné asi. Ten přebalovák by mi asi vadil že nevydrží moc dlouho. Kde jinak kupujete prostěradla?

Nad podobnou postýlkou uvažuji, tak se s dovolením připojím k dotazu na zkušenosti 🙂