Chůvička.
Ahoj, prosím víte někdo o chůvičce, která přenáší signál do druhé vysílačky, (kterou máte vy u sebe) jen ve chvíli, kdy je mimčo hlasité a jinak je jakoby vyplá? Kvůli elektrosmogu....
@evas1210 To lze nastavit. I staret phillips mají pomoci kolečka na chuvicce, která je u miminka, nastavitelné, jak bude citlivá. Čím víc, tím jemnější zvuky pobere.
@evas1210 Podle mě ta chůvička jede pořád, toho elektrosmogu se nezbavíš. Nemůže být "vyplá" a zároveň ready pro přenos signálu. A teda pokud dítě už přímo pláče, tak to většinou slyšíš i bez chůvičky... Třeba v bytě je chůva podle mě zbytečná (ač při prvním dítěti jsem se bez ní nehla, u dvojčat už jsem ji vůbec nevedla ani v rodinném domě, vycvičila jsem si ucho).
Zkuste videochůvičku - ta může být umístěná mnohem dál a pořád na dítě vidíte, takže i poznáte, že je vzhůru ještě dřív než nějaký zvuk vydá 🙂
@eithelwing aha, děkuji za info 😊
@evas1210 Není zač. A pak máme ještě chůvičky Babymoov, ta má funkci vox, kdy přenos spíná jen při zaznamenání zvuku. Ale chůvička samozřejmě běží, jen přenáší zvuk, až když je co přenášet.
@eithelwing dekuju moc! Myslím ze to je přesně to co hledám 😊✌️

@evas1210 tak fungují všechny, ne? My teda máme teď druhou a obě tak fungovaly/fungují