icon

Chůvička.

evas1210
24. črc 2020

Ahoj, prosím víte někdo o chůvičce, která přenáší signál do druhé vysílačky, (kterou máte vy u sebe) jen ve chvíli, kdy je mimčo hlasité a jinak je jakoby vyplá? Kvůli elektrosmogu....

saruler
24. črc 2020

@evas1210 tak fungují všechny, ne? My teda máme teď druhou a obě tak fungovaly/fungují

evas1210
autor
24. črc 2020

@saruler no jde mi o to, aby se nepřenášelo každé zakňourání, ale aby byla chůvička aktivní až když dítě opravdu pláče....

eithelwing
24. črc 2020

@evas1210 To lze nastavit. I staret phillips mají pomoci kolečka na chuvicce, která je u miminka, nastavitelné, jak bude citlivá. Čím víc, tím jemnější zvuky pobere.

olga_
24. črc 2020

@evas1210 Podle mě ta chůvička jede pořád, toho elektrosmogu se nezbavíš. Nemůže být "vyplá" a zároveň ready pro přenos signálu. A teda pokud dítě už přímo pláče, tak to většinou slyšíš i bez chůvičky... Třeba v bytě je chůva podle mě zbytečná (ač při prvním dítěti jsem se bez ní nehla, u dvojčat už jsem ji vůbec nevedla ani v rodinném domě, vycvičila jsem si ucho).

sigyn
25. črc 2020

Zkuste videochůvičku - ta může být umístěná mnohem dál a pořád na dítě vidíte, takže i poznáte, že je vzhůru ještě dřív než nějaký zvuk vydá 🙂

evas1210
autor
25. črc 2020

@eithelwing aha, děkuji za info 😊

evas1210
autor
25. črc 2020

@olga_ prý všechny tak nejsou, ale nevím.... 🤷🏼‍♀️

eithelwing
25. črc 2020

@evas1210 Není zač. A pak máme ještě chůvičky Babymoov, ta má funkci vox, kdy přenos spíná jen při zaznamenání zvuku. Ale chůvička samozřejmě běží, jen přenáší zvuk, až když je co přenášet.

evas1210
autor
27. črc 2020

@eithelwing dekuju moc! Myslím ze to je přesně to co hledám 😊✌️