icon

Chůvičky. Které mají největší dosah?

cacenka_d
27. říj 2011

Bydlime na vesnici na velkem statku, silne zdi apod. umite si to predstavit. Premyslim tedy proto nad chivickou s co nejlepsim dosahem - dalka, pritom prostupnost zdi apod. Je tu spousta diskuzi o spolehlivosti a tak, ale nikde se neresi tohle, spolehlivost celkem uz vim ktere, ale potrebovala bych zkusenosti i s timhle problemem dekuju moc za rady.

paolin
27. říj 2011

ahojky, my nemáme chůvičky, ale vysílačky s funkcí chůviček. dosah je několik km 😉

zlababa07
27. říj 2011

Rozhodně ne Philips Avent SCD 530. Máme je a dosah nic moc. Nám to naštěstí nevadí, v patrovém baráčku to dosáhne v pohodě, ale zkoušela jsem dosah venku před domem a už na rohu (cca 50 m) se signál ztrácí. Další pokus byl u známých na vsi v domku s tlustými zdmi. Před domkem na zahradě ok, ale jak jsme s nimi vlezli do vedlejšího domu, který je na tento nalepený, signál se ztratil. Vysílačky máme též, sice nejsou až tak citlivé, ale dosah mají nesrovnatelně lepší 😉

marci81
27. říj 2011

Ahoj, zkus stránku detske-chuvicky.cz, já tam nakoupila a pán, který je vlastní je dost ochotný a odpovídá na otázky online. Má tam i vlastní testy chůviček. Šťastnou ruku při výběru, jinak souhlasím se zlababou 07, mám taky Avent 530 a sice slyším dcerušku dobře, ale signál nemá daleký dosah.

aloison
27. říj 2011

tak my máme tyto: http://www.angelcare.cz/ac-401-movement-and-sou... Můžu jedině doporučit, venku na zahradě je dosah úplně bezvadnej a už jsme dvakrát byli s chůvičkou i na kafi u sousedů, kteří bydlí přes ulici a signál taky perfektní. Ale jak píše marci81, i já je kupovala přes detske-chuvicky.cz a pán je opravdu ochotný a zodpoví každý dotaz. 😉

snopik7
20. dub 2012

Chci se zeptat, když máme železnobetonové zdi, jestli to nebdue vadit pro AC 401?

lucy.l
20. dub 2012

Máme chůvičky Brondi a dosah je opravdu obrovský v zastavené oblasti minimálně 1,5km

emilka555
Odpověď byla odstraněná
eliskaschwamm
3. lis 2014

Dobrý den,přece jen jsou tu už staré reakce, chci se zeptat, jak jste na tom se zkušenostmi s dosahem nyní?

katkasar
5. led 2015

Pokud chcete neomezený dosah, zkuste mrknout na tuhle aplikaci do mobilu - Baby Monitor 3G (www.babymonitor3g.com). Umí to i video a je to fakt spolehlivý. Mám ji nainstalovanou na telefonu a ipadu, používám ji nejenom doma - dcerka spí v kočárku na zahradě a já tam aspoň nemusím každých pět minut lítat, ale i když někam jedeme (např. k rodičům, na návštěvu, do hotelu).

carolyncassady
5. led 2015

Chůvičky z IKEA mají dosah 50 metrů a vysokou citlivost - sestra je dává malému do kočárku když spí na zahradě - ona badlí v 2.patře domu a slyší i když se malý v kočárku jen překulí.

hejducka
29. srp 2017

Taky bych ráda aktualizovala diskusi. Taky sháním chůvičku, která by zvládla dosah několik desítek metrů a přes několikery zdi.