icon

Co všechno mají vaše děti v postýlce?

jitrulka
6. bře 2009

Ahojte... asi to zní blbě, ale chci se zeptat, co všechno mají vaše robátka v postýlkách když jdou spinkat. Já tam mám polštářky a plyšáky a občas to má všude rozházené. Popř. co mají vaše děti rádi jako mazlika...? 🙂

Strana
z2
martimarti
8. bře 2009

Kacicko, vy máte rošt v postýlce až úplně nahoře? Pokud se už chytá okrajů a zvedá se, tak teda jděte níž a to co nejdříve, určitě! Oni se prckové nezdají a mohou tě překvapit. Nedávno v tématu Pády miminka z výšky zrovna jednu maminku dítko překvapilo a vypadlo jí z postýlky, ani nevěděla, že se jí prcek umí postavit. Takže raději dříve naž později 😉 My jsme šli o patro níž v půlce 6.měsíce 😉

romana.st
9. bře 2009

Ahoj,
tak náš Aďula má od narození takového chlupatého medvídka. Při každém položení do postýlky po něm šmatrá, kde je. Má ho strašně rád. Nacházíme ho s ním v obejtí 😀 Ráno, když se probudí, tak si s ním i vykláda...

kokaka
9. bře 2009

ahoj, Silvinka má v postýlce taky jen medvídka-maňáska, usíná s ním, ráno když se probudí tak si chce vykládat s námi, protože sice usne ve své postýlce, ale v noci putuje k nám, protože se často budí a zabírá jen kojení, to už si na medvídka ani nevzpomene, zato na maminku...

zuzik_p
12. bře 2009

Ahoj, jasminka ma v postylce hraciho mevidka, ktereho parkrat pustim pred spanim a zajicka z bavlneneho sametu. Pred usnutim si chytne 1 rukou medvidka a 2.zajicka, ktereho si da pres oblicej, tak ji to casto musim sundavat z nosu 🙂

ditka1
12. bře 2009

moj ma tam kolotoc nad postielkou,pestunku,a nannynku,cumlik a to je vsetko

malovani
12. bře 2009

Jenom deku... ale stejně nanic, nesnáší být přikrytá...

helenkaa
12. bře 2009

my máme v postýlce polštář,peřinku a malého plyšového pejska. Když byl malý, tak jsem mu dávala kolotoč,ale na noc vždy sundávala..

Strana
z2