Drážďány, tipy na nákupy pro prcky

pasteta
4. lis 2017

Ahoj holky,příští týden jedu do Drážďan a potřebovala bych poradit kde se nejlépe nakupuje pro prcky? Určitě mrknu do primarku ale zajímají mě i ty okolní obchody na celé tě třídě+i nějaké potraviny třeba na adventní kalendáře atd.

xcere100
4. lis 2017

Ahoj🙂
my se včera večer vrátli z Drážďan. Ono spíš záleží, na co se zaměřuješ ... a navíc, každému vyhovuje něco jiného 🙂 My jsme dříve jezdili také na tu PragerStrasse nebo jak se to jmenuje, ale dneska už pár let jezdíme do Elbeparku. JInak drogerie je asi nejlepší v Muller drogerii nebo DM, a pak asi Ernstings Familly, ale fakt netuším, co pro tak malé mimi všechno potřebuješ? I kočárek třeba?
Já už mám děti větší (3 a 5 let), tak spíše jezdíme pro hračky a jídlo a drogerku 🙂

pasteta
autor
4. lis 2017

@xcere100 Chtěla jsem se podívat na nějaký bodýčka,overalky na spaní apod. Ty ještě žádný nemám. Pak mrknout po bi-oil na strie, protože tady je hrozně drahý a možná i kosmetiku na prcka,vlhčené ubrousky.Kddyž jsem tam byla naposledy, tak jsem byla v Dm i Muller ale bylo to krátce po zamlklém těhotenství, tak jsem tyhle věci záměrně přehlížela.

gnozka
4. lis 2017

Ja jezdím do primarku a dm . Musím říct ze jen ty svá obchody mi zaberou cely den 🙂) takže jsem nikdy nemela ani moznost vylézt ven z galerie ( obchodní centrum ) v primarku maji vse , jak body , overalky , deky , plínky a pod . A dm je top . Tam nechám vetsinou min 3 tis . Kupuju tam hodne i praci prášky a nebo tablety do myčky . Vyjde to na jednu krabici o 50,- levněji takže mazec .

coolina
4. lis 2017

Ja mam v drazdanech oblibeny TK Maxx(od primarku projedes pres silnici jak jezdi tramvaje a rovnou projedes promenadou obchodu na prager strasse a ke konci za mekacem po prave strane je tk maxx) je to znackovy outlet, nahoru na poschodi maji detske oddeleni jsou to vse znackove hadry ale koupis je tam za pakatel. Maji jak obleceni tak veci pro vybavicku. ak budes mit cas bez se juknout ja tam vzdy nechala 300€ ale plne tasky😉

dominika1986
4. lis 2017

Já jsem zase hodně pěkných věcí na mimi - bodýčka, overálky, kabátky koupila v C&A v centru města, je to naproti Altmarkt galerie. Docela pěkné věci měli v H&M.Müller je super, mají opravdu velké dětské oddělení, koupila jsem tam bio čaje, kaše, kosmetiku, ubrousky, mají tam i oblečky. A skleněné lahve Nuk, které v ČR mají za 249 kč na internetu, jsem pak v Mülleru ještě dokupovala pár kusů kolem 5 eur. DM mám taky moc ráda, mají tam i různé speciální hračky a oblečky z biomateriálů, kožešinové bačkůrky atd.

dominika1986
4. lis 2017

@gnozka jak to vypadá v Primarku s kvalitou oblečků na mimina? Dají se tam sehnat čistě bavlněné věci? Zatím jsem tam v dětském oddělení nebyla, jenom pro dospělé a přijde mi, že z materiálů je to skoro samá umělotina ☹ , i když se tam dají sehnat i hezké věci

pasteta
autor
4. lis 2017

@gnozka Tak to já jsem byla omrknout i centrum,památky atd. Ale v primarku se mnou byl manžel a po půl hodině toho měl plné zuby.Ven se určitě vyplatí jít, viděla jsem tam i hm,kik..Tablety do myčky kupuješ jejich dm značku nebo finish apod.?

pasteta
autor
4. lis 2017

@coolina O něm už sem taky slyšela ale při poslední návštěvě jsem na něj úplně zapomněla.Tak teď určitě nezapomenu.Moc děkuji za tip.

pasteta
autor
4. lis 2017

@dominika1986 V hm mají super věci i tady v Čr ale úplně nejlevnější to nemají. Takže mám v plánu pořídit tam pár lepších kousků ale úplně všechno ne. V muller jsem strávila hromadu času a určitě po těch lahvičkách mrknu.Ještě jsem chtěla něco na mazání proto striím, tady je ten bioil namaštěný a těžko říct, jestli mně pomůže nebo se striím stejně nevyhnu. Ale mít takovou drogerii u nás v Čr tak se vůbec nezlobím.

dominika1986
4. lis 2017

@pasteta já bych tady taky Müllera brala všema deseti. Navíc teď před vánoci tam mají i spoustu výborných vánočních cukrovinek, mandle atd. za fajn ceny, stejně tak značková kosmetika a parfémy pro dospěláky, člověk tam může v klidu testovat třeba hodinu...dobře se tam nakupují vánoční dárky.

xcere100
4. lis 2017

@pasteta Aha, tak to se určitě koukni do Primarku, ale přiznám se, že tam jsem nikdy nebyla a kvalitu také nemohu posoudit. Ale já tam nakupovala v C&A a H&M. V Německu je to fakt levnější. A o drogerii se mluvit ani nedá, je to úplná hrůza ... třeba včera jsem kupovala Frosh přípravky v průměru o 30 Kč levněji. Je to děs. A třeba dětská strava je také cenově jinde 🙂

gnozka
4. lis 2017

@pasteta používám hodne jejich značku denkmit . Kupuju i zády v ČR . Jsem s tou značkou Max spokojena !!! Jak s čisticíma prostredkama, praskama na praní tak i treba pece o telo . V podstate to u nas doma vypada jsk v dm 🙂)) a cena je úplne někde jinde i v ČR . Kdyz jedu do Německa beru to jako bonus ale uz ady c ČR jsou jejich výrobky od značkových za velmi vxhodnou cenu .

gnozka
4. lis 2017

@dominika1986 detske veci jsou určite bavlna . Zvlast body a veci na mimi . Žila jsem v Anglii a prijde mi ze se kvalita veci dost zlepšila . Nekteré halenky a pyzama uz mam vic jak 5 let a stále drží 🙂 v Hm mi
Přijdou ceny stejne jak u nas takže toho moc nevyužívam .

dominika1986
4. lis 2017

@gnozka díky moc za info, určitě do toho Primarku před Vánoci zajdu🙂
V H&M jsem nakoupila loni hodně krásných overálků, ale je pravda, že ty ceny až tak super nejsou...

gnozka
4. lis 2017

@dominika1986 v ČR hodne nakupuji v tescu . Ceny jsou bych rekla nejlépsi z těch všech obchodu a kdyz se chytí akce tak je to pomalu jak bazarove . Jednou jsem Koupila v tescu v ČR 5 body za 129,- v akci 🙂

dominika1986
5. lis 2017

@gnozka přesně tak, já mám taky věci na mimina f&f moc ráda🙂, ceny jsou slušné a v akci opravdu za pár korun. Líbí se mi i ty materiály a oceňuji, že patenty neobsahují nikl.

tekn
10. pro 2017

Ahoj holky a hračky se v Centrum galerie nebo blizkem okoli daji taky koupit?Nevite?Diky moc.

dominika1986
10. pro 2017

@tekn na Prager Strasse vedle Tkmax je obchoďák, jehož součástí je velký obchod s hračkami a dětským zbožím. A myslím, že hračky mají i v jednom patře v Karstadtu.