Eoné medvídek, jak to funguje? Jak dlouho to vydrží?
Hodně narážim na tento název, tak bych měla pár otázek 🙂 prosím jak to funguje, jak dlouho to vydrží, vyjde to cenově lépe než vlhčené ubrousky, je to k sehnání jen na internetu nebo i v drogerce? Děkuji
@luciferkaklaris jo takhle to myslíš.já používám na utirani krama zinky z ikey a peru vše s plinama a vše v pohode.snad ti to pomuze
@sisina28 Díky 🙂
@luciferkaklaris delam to presne jako @sisina28 Medvidka nastrikam na pokozku ditete a utru zinkami z Ikey, naprosto idealni... skvrny zadne. Medvidek je redeny vodou, takze zadne skvrny nejsou... doporucuji...
@hz Aha, špatně jsem si to přečetla...ale ve výsledku je to stejné. Umaštěné žínky od Medvídka pereš s látkovkama, že? Děkuju za odpověď, jsem ráda, že to nebude dělat neplechu 🙂 Pereš je i s PUL kalhotkama nebo PUL kalhotky pereš extra??
@luciferkaklaris ano, peru s latkovkama... PUL kalhotky peru zvlast, asi by se mohly spolecne s plinama, ale m prijde zvlasni je prat s bilym pradlem.. 😀
@hz Aha, takže používáš klasické bavlněné čtverce? Já nakoupila barevné plíny od různých výrobců - kalhotovky, chobotky atd., takže jsou stejně barevné jako kalhotky. Ale teď by mě teda zajímalo, jestli můžu prát PULky s těmi umaštěnými papírky nebo žínkami od Medvídka, protože na PULkách je psáno, že nesmí přijít do kontaktu s olejíčkem...no takže to asi možné není :-/ Každopádně díky.
@luciferkaklaris ctverce nepouzivam, ale bambusacke kalhotovky a SIO system.. ten PUL s Medvidkem nevim, jak peru PUl vzdycky zvlast..
@luciferkaklaris já peru pulky normálně s téma krama zinkama od zacatku, akurat nemůžou jít do susicky
@sisina28 Já mám taky v plánu prát všechno společně, akorát ty žínky nebo perlan od oleje...s tím mám trochu problém, ale jestli píšete holky, že je to v pohodě, tak jen dobře 🙂
Holky prosím o radu.. Ošetřujete po utření Medvídkem ještě zadeček Bepathenem nebo už ne?
Použila jsem ho i na suchou kůži na hlavičce. Měl tam takové žluté šupinky, stačilo jen postříkat, nechat chvíli působit, lehce stáhnout nehtem a měl krásnou hlavičku bez použití nějaké chemie.
Já pak ještě otírám čistou vodou.
Maminky a kolikrat tak striknete na zadecek? Ja nejdriv otru perlanem namocenym ve vode, striknu tak 2-3x na zadecek a otru, ale kolem "dirky" porad zustava zbytek kremu (pouzivam Weledu) a malucko stolice a nejde mi to utrit uplne do cista... co delam spatne?
@luciferkaklaris Medvídka používáme neustále už 3 roky, co se narodil první syn, a i těď u druhého. Používáme ho dětem na zadeček (tedy už jen na druhého synka 🙂 ), mám látkové ubrousky, fleesové separačky. nastříkám na špinavou prdelku, otřu, nebo si postříkám i ten látkový ubrousek, popř. jen po čůrání našplíchám na pokožku a bez utírání, zabalím. Jinak medvídka používáme i na cesty místo vlhčených ubrousků. nastříkám přímo na ruce nebo na látkový ubrousek a utřu ruce, pusu apod. Naprostá bomba 🙂
@sofiek Myslíš Měsíčkový kojenecký krém od Weledy na opruzeniny? Já ho používám také a nemám s jeho "ostraňováním" žádný problém. Medvídka si nastříkám na separační plenu (stříhám si na menší kousky celulózové) a otřu s ním místa, která otřít potřebuji. A i když už je po otření pokožka čistá, tak stejně ještě otřu zadeček čistou vodou.
@danny36 Ahojky, moc děkuju za zprávu, to ráda slyším a už jsem také rozhodnutá, že si ho objednám 🙂 Díky
Můžu se zeptat, jestli máte nějaké oblíbené stránky, kde medvídka objednáváte a kde se neplatí šílený poštovný? Děkuji ;)
Dobrý den, kdyby někdo chtěl nechám Medvídka mycí emulzi , balení 200ml, za 150 Kč. 2x použit, ale nám nesedí...dám k nemu i ředicí lahvičku 😉
Nechám Vám to za 170 s poštovným? 😊
Mažete po medvídkovi zadeček BEpanthenem? Děkuji za odpověď 😊

@luciferkaklaris separacky nejsou nasáklé medvídkem, ty toho medvídka nastříkas buď rovnou na pokožku nebo na něco čím mimi utres a utres do sucha a pak až davas plenu.