icon

Existuje jedlá pěna do koupele?

smallinka
29. led 2017

Respektive která nevadí když se ochutnáva? Maminky ví asi proč se ptám 🙂

nafuka
29. led 2017

@smallinka Já používám měsíčkovou koupel Weleda, dcera saje mokrou žínku, nemá žádné problémy, předtím jsem měla Linolu.

tery_s
29. led 2017

@smallinka pěna asi ne, tím že to napeni už musí obsahovat chemii. Jak píše maminka výše dávala bych Linola nebo Weleda koupel a nebo jen čistý slunečnicový olej z lékárny přidávat do vody taky nezávadné.

nafuka
29. led 2017

@tery_s ten olej mě nenapadl,dobrý nápad.Myslím že jde použít každý kvalitní zastudena lisovaný.

ajinka0991
29. led 2017

Jedlá pěna do koupele asi ne: ) Nic takového jsem zatím nenašla : )

ajinka0991
29. led 2017

tuto

junkka
29. led 2017

@tery_s tak rekla bych, ze se pani pta na penu hlavne kvuli bublinkam, coz olej asi moc nesplnuje 🙂
Teda alespon nase bublinky miluje 🙂

smallinka
autor
30. led 2017

Děkuji všem za odpovědi....správně ptám se kvůli bublinkám. Weledu mám jako sprchový gel a šampon dohromady (vyhrála jsem v soutěži) a ten je super, ale nepění. Holkám se líbí bublinky, ale hlavně, když dám pěnu tak jsou ve vaně hodný.....🙂 proto jsem se ptala, ale obávala jsem se, že opravdu neexistuje ☹

junkka
30. led 2017

@smallinka hele ja myslim, ze kdyz koupis nejakou pro deti a ony to parkrat oliznou, tak se nic nestane. Moc bych se tim nestresovala 😉

smallinka
autor
31. led 2017

@junkka mám z avonu...taky myslím ale že dětská bude lepší....ono to láká lízat ty bublinky...mám dvojčátka a jedna je na to ochutnává hrozná ☹ nechybělo málo a olízla záchodovou štětku ☹

junkka
31. led 2017

@smallinka mně zas malá behem koupani vypije snad litr vody. S mydlem, beztak tam i nacura, ale nenadelam s tim asi nic 😀

janawei
17. únor 2017

My jsme tedy nedávno přišli na to, že Weleda pění. Dlouho se pídím po "zdravé" pěně a na žádnou jsem nenarazila, takže jsme usoudili, že zatím prcka o toto potěšení ochudíme. Ale v reklamě Weledy jsem viděla vanu plnou pěny, tak jsem se zeptala, zda začali dělat i pěny a prý ne, prý je to napěněný sprcháč. Používáme pro prcka Měsíčkový dětský šampón, tak jsme to zkusili a napěnil se. Pěna sice nevydrží tak dlouho, ale na to hraní bohatě stačí. A nechá se průběžně dodělávat, když začne mizet.