icon

Existuje lahvička simulující kojení pro snadný přechod na umělé mléko?

lucifux
7. črc 2022

Holky, mám 4 dítko i přes to je pro mě něco poprvé. Maličký byl na 4 měsíční prohlídce. Doktorovi se nelíbila jeho váha, prý za ten poslední měsíc moc nepřibral ( pouze 300g ). Řekl, že mám zvážit přikrmování UM. Zkoušela jsem Sunar, ale ten drobek u toho pláče a prostě to nechce. A věřím, že i kdybych mu dala jakékoliv mléko, tak to dopadne stejně. Použila jsem lahvičku z DM tu jejich značku babylove ( sklo ). Spíš by mě zajímalo jestli existuje nějaká lahvička, která imituje prsní bradavky. Zkoušela jsem mu ho později dávat po lžičkách a to nebyl problém.

monii007
7. črc 2022

@lucifux doporucuju po lzickach, tak jak jste to delala 😊 nepokazite si kojeni. Nebo strikackou po prste, ale ta lzicka bude asi lepsi.
Jinak je fajn lahev od medely, ta je i jakoze pro kojene deti.

martulka88
7. črc 2022

@lucifux Když jsem šla z porodnice, neměla jsem mléko - až 7.den se mi začalo pomalinku spouštět (byla jsem po SC). Musela jsem dávat malému UM beba comfort + zkoušet kojit. Koupila jsem antikolikovou MAM lahev. Za 4týdny z plně UM plně kojený - vůbec jsme neměli problém, že by lahvička ukončila kojení + jsem používala dudlíky Philips avent air. Bohužel ve 3měsících jsme museli najet na Neocate Syneo pro ABKM.

zizkmi
7. črc 2022

@lucifux nejsem nejaka ortodoxni zastankyne kojeni, ale neni to zbytecne? Neporostl treba maly? Mladsi jeden mesic pribral jen 150g, ale vytahnul se o 5cm. Za tyden pri prevazeni skocil o 200g. U prvniho syna jsem kombinovala kojeni s umelym. Super byla lahvicka od Medely a pak jsem presla na Avent. Kojila jsem vice nez rok

sedmiteckas
6. zář 2022

@lucifux je to marketingový tah.. žádná láhev nenapodobí prsní bradavku...

ferda90
6. zář 2022

@lucifux ahoj, my kupovali od medela calma pro kojené děti. Je pravda, že lahvičku jsme téměř nepoužili, synovi stačilo prostě prso a stačí mu do dnes (19 měsíců)