Jaké máte zkušenosti a názory na monitory dechu?
Ahojte, chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti a názory na monitory dechu???
Mám zapůjčený dvoupodložkový babysense, za téměř 10 měsíců žádný falešný poplach. Za tento vynález jsem nesmírně vděčná. Kašlu na nějakou mateřskou intuicí. Prostě, když je tato možnost, proč jí nevyužít a klidně se nevyspat D
Těžko se mi tato věcička bude vracet.
My máme půjčený od švagrové, ale jinak bych ho koupila. Kolegovi manžela zachránil monitor dvakrát krátce po sobě chlapečka. Musím říct, že se mi i mnohem líp spí. Máme dvě desky jednu na cesty, druhou doma.
My máme pujceny babysense z lékárny z podoli, zatím spokojenost. Zadne plane a naštěstí ani neplane poplachy. Hulaka jen když malého vyndáme z postýlky a zapomeneme monitor vypnout. To maj radost zejména sousedi. 😀
Taky máme BabySense s dvěma podložkami, sice starší, ale funkční, přes den většinou nezapínám protože malá spí cca 30min, ale na noc zapínám vždy, protože můj spánek se po narození dcera podobá spíše bezvědomí, tak pro klid duše... je to fajn vynález 🙂
já tedy u prvního dítěte monitor neměla, ale u druhého ano a měla jsem podstatně klidnější spaní a používali jsem ho do roku dítěte. Já měla i místo druhé postýlky v obyváku hojdavak a i tam jsem dokupovala monitor dechu.
Monitor dechu jsem neměla, nechtěla - v porodnici mě stresoval, zapomínala jsem ho vypnout, nedokázala jsem se s ním sžít. Navíc po druhé jsem měla dvojčátka a ze začátku jsme je měli v jedné postýlce, a to by byl monitor dechu stejně k ničemu. A taky jsme je často mívali u nás v posteli přes den, když jim nešlo zabrat, prostě jak to vyšlo. Ale chápu, že pro řadu lidí může být uklidňující, jsem asi výjimka potvrzující pravidlo.
Já ho měla a ze začátku to fungovalo tak, že mě uklidňoval, že je mimčo v pořádku (měla jsem trošku horší porod). Během třetího měsíce prcka jsem ho stále častěji zapomínala zapnout, až jsem se na to s ukončeným třetím měsícem vykašlala a v podstatě mi nechyběl. Na druhou stranu jsem ho pak půjčila kamarádce, která měla porod bohužel ještě horší, ta ho na doporučení lékařů poctivě používá a asi nebudu daleko od pravdy když řeknu, že právě řev monitoru přivolal rodiče a prckovi nejspíš zachránil život.
my měli tento do hojdavaku a super http://www.hojdavak.cz/p/196/monitor-dechu

Tak ja u druheho mimi monitor dechu poridila, jelikoz predchozi ditko mi jednoho dne pri buzeni na kojeni ve trech mesicich cele zmodralo a nemohlo se nadechnout, diky bohu, ze se to stalo zrovna, kdyz mel jid papat,kdyby se to stalo ve spanku byla by dcera mrtva,musela ji odvest zachranka. Od te doby co nas propustili z nemocnice jsem si ho poridila ted ji je 3,5 a u druheho kteremu je tyden ho v postylce mam taky...Radim koupit jinak zadne plane poplachy jsme nemeli nikdy