icon

Jednorázové plenky Dada - Vaše názory a zkušenosti

verusche
27. zář 2016

Dámy, ženy, slečny, maminky....
Chci se Vás zeptat na názor na plenky Dada z Polska, naskytla se mi možnost koupě a vážně výhodné a protože zvažuji a řeším všechny možnosti, tak se chci zeptat, co si o nich myslíte, jaký na ně máte názor a zkušenost. Používáte je, jaké jsou nejlepší?
Látkovačky PROSÍM nereagovat, sbírám informace a zajímá mne, jak jsou na tom tyhle plenky.
Díky všem za odpovědi 🙂

Strana
z4
zabzulka
3. říj 2016

Kupují jenom tyto, bydlim na hranicích, takže dostupnost v pohodě. Kvalita bezva, teď je i nová řada prémium a pleny jsou jemné, příjemné, vydrží, jsem maximálně spokojená. Když je akce, dostanu se na cenu kolem 3,- Kč za kus/ velikost 4

orchiday
10. říj 2016

pokud chcete objednat plenky dada, lze i přes FB 🙂 Koukněte tady https://www.facebook.com/dadapleny/

monilee
10. říj 2016

@chelexi Nemáte náhodou cestu na Prahu 7? Vyskúšala by som ich...

sarkoc
10. říj 2016

Také jsme moc spokojení - předtím jsme používali Happy Bella a Pampersky, nebyly špatné, ale co jsem měla možnost zkusit tyto, už bych neměnila ani kdyby cena všech byla stejná 🙂

luci34
6. lis 2016

Vyzkoušeli jsme kde co a Dada jsou nejlepší. Pro mě srovnatelné s bílými Pampers

nikolaac
14. led 2017

Ahoj / Dobrý večer, snad si to tu ještě někdo přečte a poradí mí 😀. Chci se zeptat, u Dada plenek jsem koukala jak je to rozdělené na kg. Tudíž mě zajímá do porodnice koupit JEDNIČKY = 1x ? Nebo raději 2x? A nebo hned raději koupit DVOJKY? A ty koupit 2x? Nebo více? A ty TROJKY? Jsem z toho celkem zmatená, když se kg uvadí velice dost podobné. ( JEDNIČKY 2-5kg, DVOJKY 3-6kg, TROJKY 4-9kg). Děkuji za rady 🙂 .

fifi02
14. led 2017

@nikolaac Hodně záleží na porodní váze miminka. Můj syn se narodil a měl 3580g, domů jsme šli skoro o půl kila lehčí....a jedničky nosil skoro dva měsíce 🙂. Těch balíků bylo dost. Dvojky nosil do 4,5 měsíce. Ve čtyřech měsících vážil 5,6kg. Ale znám děti, které maji výrazně víc i méně. Je to hrozně individuální. Velkou zásobu bych nedělala. Hodně návštěv totiž jako dárek donese právě plenky 🙂

kexina
14. led 2017

@nikolaac Jsem na tom podobně, taky bych Dada plenky ráda vyzkoušela. Ale zatím jsem říkala, že bych si spíš nakoupila ty vzorečky (zrovna sháním, jestli někdo neplánuje objednávku, protože za poštovné zaplatím víc, jak za ty vzorky). Hodně lidí mi říkalo, ať si na začátek nakoupím raději více různých značek, to že některou tady chválí neznamená, že zrovna našim dětem budou taky vyhovovat, každé je jiné. Ale pokud bych brala celé balíky, tak spíš jedniček jen jeden balík a vzít víc dvojek, ty jedničky mi přijdou hrozně malé a myslím, že ty kategorie se překrávají proto, že některému třeba 4kilovému miminku budou sedět ještě jedničky a jiné už bude potřebovat dvojky).
A možná, že v porodnici plenky dostanete, někde se o výbavu pro mimčo starají oni, někde je to na matce.

fifi02
14. led 2017

@nikolaac Plenka miminku nesmí být velká, protože jinak nedrží a může tak cokoliv vytect. Spíš tedy koukejte na horní váhovou hranici. Navíc čím menší plenka, tím levnější.... takže je zbytečné spěchat s větší velikostí než je potřeba.

puutalo
14. led 2017

Mám plenky Dada připravené do porodnice, tam musíme mít povinně papírové. Jinak chci látkovat. Plenky jsem si nechal koupit v Polsku.

kexina
14. led 2017

A jinak, jestli jsem to dobře pochopila, tak tentýž výrobce dělá kromě Dada i plenky pro privátní značku Albert. A pak jsem se divila, že v dtestu byly ty alberťácké pleny snad třetí nejlepší vůbec. 🙂

sipkovarose
14. led 2017

Holky kde koupit plenky v Polsku ,někde jsem četla že je obchod hned po přejetí hranic Česky a Polský Těšín někde u těch tržnic ,nevíte někdo?

nikolaac
14. led 2017

@fifi02 v těch 1 je 28ks, takže si mám do porodnice koupit raději dva balíky? Raději k tomu koupím i jiné, přeci jen kdyby neseděli. Ale chci je právě objednat v nejbližsí době tak nevím kolik vzít 1 a kolik 2 🙂.. @kexina ano, jak jsem tu taky psala, raději koupím více značek 🙂 . Uvažuji nad tím stejně, že 1 1balík a 2 více. Je to takové zmatené s těmi kg co jsou velice podobné 🙂.

fifi02
14. led 2017

@sipkovarose Dada plenky se dají koupit v Polsku jedině v Biedronce = česky Beruška (diskontni řetězec podobný Penny).

fifi02
14. led 2017

@nikolaac Do porodnice bych vzala jen jeden balík, za tři dny se jde většinou domů, tak to stačí a kdyby něco, může přinést tatínek nebo babi 🙂. A jestli chcete zkoušet i další značky (já zkoušela třeba bílé pampersky, ale smrděly mi chemií ), tak kupte taky jedničky. Dva tři balíky spotřebujete v pohodě 🙂.

sipkovarose
14. led 2017

@fifi02 jj to vím ale nevím kde v Polsku mají pobočky a žádnou mapku prodejen jsem nenašla

pajuska252
14. led 2017

Máme už víc než půl roku a škoda, že jsem na ně nepřišla dřív, jsou mnohem lepší než zelené pampersky, nesmrdí tolik, vydrží celou noc, ač malý dost pije a jsou super levné a měkké, u druhého dítka chci už od narození používat... používám extra soft. vozí mi je paní z našeho města až domů, takže max spokojenost...

nikolaac
14. led 2017

@fifi02 dobře děkuji 🙂, takže prostě jedniček ( ať už jakákoliv značka) tak mít doma alespon 3 balíky 🙂 . A dvojky tedy ještě nemám kupovat? Nebo vzít alespon 1 - 2 balíky? 🙂

pajuska252
14. led 2017

@nikolaac zásoby si klidně udělej, jestli na to máš nachystaný prostor, klidně si přiber i ty dvojky, kdyby náhodou bylo mimi větší nebo rychle přibíralo, ony se Ti neztratí... jinak třeba oproti zeleným pamperskám jsou ty dady o kousek větší, takže si myslím, že každá velikost nějakou chvíli vydrží.... nicméně každá maminka si časem vytvoří systém, některé raději používají delší dobu menší velikost, některé raději dřív přejdou na velikost větší, uvidíš... 😉

nikolaac
14. led 2017

@pajuska252 dobře děkuji, takto nějak jsem to měla v plánu, udělat raději zásobu od obou, a určitě se doma neztratí 🙂 . Akorát jsem nikde nenšla jestli ty jedničky mají výřez a pupík?

senoritapetra
14. led 2017

Jezdíme pro ně pravidelně a jsou opravdu NEJ, kam se hrabou nějaké Pampers 🙂 Jedničky jsou měkkounké a akorát, přední díl se dá jemně přehnout, čímž ten výhřez na pupík vznikne 🙂 Používáme DADA už dlouho pro obě děti 🙂

nikolaac
14. led 2017

@senoritapetra super, děkuji radu 🙂 👍 určitě objednám.

senoritapetra
14. led 2017

@nikolaac Není vůbec zač 😊

sipkovarose
15. led 2017

Holky nemáte někdo odkaz přímo na obchod Biedronky?Chci se kouknout kolik stojí plinky mimo akci😉všude nacházím jen ty akční letáky .Děkuji za info 😉

alcar
15. led 2017
sipkovarose
15. led 2017

@alcar super děkuji 😉v tom Polsku jsou ty ceny za pleny top😉

pajuska252
15. led 2017

@nikolaac spis ne. To maji bella happy. Jinak staci kdyz se plenka trosku ohrne 😉

saraha1
19. led 2017

Pro malou jsem mela v porodnici bella happy, jsou obecne mensi nez jine ve stejne velikosti, a sedely krasne na novorozence 3700g. Ale jen tak tak jsem ten balik dodelala, aby se do nich vesla. Na druhe planuju zkusit prave dada jednicku. A ted testuju 4+ na prvni. Cena bude hrat velkou roli, protoze ty nove zelene pampers s tim drazkovanym jadrem mi prijdou super.

misa147
20. led 2017

Holky kdo by chtel zustali mi dada 3 balik a pul pouzivame uz 4ky

xkacatkox
20. led 2017

určitě spokojenost jsou dobře savé, pásky dobře drží, bez nehod i maminkám v porodnici je doporučuji , naprosto zbytečné vyhazovat peníze za pampersky

Strana
z4