Kde koupit barefoot dětské boty v Brně?

janawei
22. kvě 2016

Ahoj. Prosím o radu. Chystáme se na koupi sandálků pro prcka (vel. 25). Teď má botky značky Pediped a jsme s nimi spokojeni. Nicméně cenový rozdíl mezi nimi a barefoot není tak velký, tak jsme si říkali, že bychom je zkusili. Máte, prosím, tip, kam pro nějaké zajít v Brně? A pro jakou značku? Děkuji.

raffaelo
22. kvě 2016

@janawei v Brne je bare obchod Neobuto

annaluciapetrzel
22. kvě 2016

ahoj, mam dobre zkusenosti s pi sovjakovou a obchodem bosonozka. Nevim, zdali muzu uvest web, ale urcite si to googlem najdes 🙂

yellowbanna
22. kvě 2016

Za sebe doporučuju Neobuto. Skvělý přístup a trpělivost s našimi třemi draky 🙂

janawei
autor
22. kvě 2016

Díky moc za tipy! Zkusíme Neobuto, Bosonožka má jen e-shop, pokud jsem to pochopila dobře. A my preferujeme, když můžeme botky nejdřív vyzkoušet.

annaluciapetrzel
23. kvě 2016

@janawei nene, muzete za pani sovjakovou dojet domu a boty si vyzkouset. my mame vsechny barefootky od ni a naprosta spokojenost.

janawei
autor
23. kvě 2016

@ annaluciapetrzel Děkuji za info.

janawei
autor
27. kvě 2016

Dneska jsme byli v Neobutu a skvělé! To bylo poprvé, co náš prcek nákup botiček neprokřičel a neprovztekal. A já jsem nadšená i z měření nohy, konečně se brala v potaz i šířka 🙂.

racatko
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
pippinozka
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
zuzi.111
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
letadlo13
14. zář 2017

Nemáte někdo zimní botky z neobuto? Objednávat z aliexpresu se mi je nechce a v botičkárně mají samé hrůzy co vypadají jako ortéza. Chci Barefoot ale na opravdovou zimu. Budeme se brodit ve sněhu a čvachtanici. Malý jak má tvrdé boty, tak se hned přerazí. Kompromisů už jsem měla doma dost, jsou hrozně úzké 😉

pippinozka
14. zář 2017

Mame uz nektere Froddo, cekam od Zeazoo a jeste pribude nova znacka. Kdyztak vice do sz.

cherri
5. zář 2018

Kožene capáčky Bibalou je možné se domluvit a vyzkoušet v Brně. www.bibalou.cz